היי בנות מה קורה? אני חדשה פה ואשמח לעזרתכן... אני ובעלי מנסים שנה וחצי להיכנס להיריון. לא מזמן לאחר ששנינו ביצענו את הבדיקות שביקשו מאיתנו , גילינו שהבעיה נמצאת אצל בעלי ושיש לו בעיה בתנועה של הזרע( או כמו שרופאת הנשים הסבירה לי הזרע לא שוחה לביצית שלי!) . בבדיקות שלי נכון לעכשיו הכל בסדר. נפגשנו עם יועץ לפוריות,שמו פרופסור שבח פרידלר. הוא הפנה אותנו לבדיקות נוספות אבל אמר שכפי שנראה אנחנו נצטרך לבצע הפרייה חוץ גופית וזה הדרך היחידה שלנו להיכנס להיריון ולהגשים את החלום! שבוע הבא אנחנו נפגשים עם הפרופסור שוב כדי שהוא יסתכל על כל הבדיקות שהוא הפנה אותנו ויגיד לנו מה הלאה.... רציתי לשאול אתכן? איך זה עובד?!!!! מהרגע שהוא אומר שבאמת נצטרך תהליך של הפרייה תוך כמה זמן מתחילים טיפולים? בערך אחרי כמה זמן מבצעים את ההזרעה? ועד כמה באמת כדאי לפנות למרפאה פרטית בנושא?!!!! אני ממש אשמח לתגובות ! אני סופרת את הימים עד לפגישה עם הפרופסור ! אני במתח!!! עברתי תקופה מאוד מבאסת כי לא הצלחנו להקלט אבל כשגילינו שיש בעייה וזה לא באמת ״לחץ״ כמו שכולם אומרים נהייתה לי קצת תחושת הקלה... סליחה שחפרתי... אני קוראת פה את הפורומים ורק עכשיו אזרתי אומץ לכתוב גם! תודה רבה ואשמח לתשובות !