מלאת אמונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות שלי,
    אני פונה לכול הבנות בפורום פה אחד, גם אם יש מישני שפחות מאמינה או יותר מאמינה...
    בדיוק עכשיו חזרתי משיעור תורה של הרבנית ימימה מזרחי - מי שמכירה אותה היא רבנית גדולה, מצחיקה, מהממת!
    היא בירכה אותי כל כך מהלב ואמרה לי מי שנכנס אדר מרבים בשמחה ושפורים זה פוריות!
    היא כל כך חיזקה לי את האמונה (שדרך אגב תמיד הייתה) שאין דבר כזה אין סיכוי ושבורא עולם הופך קערה על פיה!
    אמונה, אמונה, אמונה - זה מה שאנחנו צריכות!!!
    מפזרת לכן את הברכה שהיא נתנה לי לכולן ושבעזרת ה' יהיה לנו חודש טוב מלא בבשורות טובות ומלא בשמחה - אמן!!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • בול בזמן!
    יאללה אופטימיות בראבק!!

• מתי תבואי איתי?? אני אסחוב אותך בסוף מהאוזניים חחח
  • מעולההההההה

שמחה לשמוע אותך מדברת ככה

בהצלחה אהובה!!!!

ליטלילי

• מעולההההההה

שמחה לשמוע אותך מדברת ככה

בהצלחה אהובה!!!!

ליטלילי

• "לשמוע".......

ליטלילי

• אני לגמרי איתך. ומכל הלב, כל השבוע שולחת מחשבות חיוביות לכיוונך. אני מחכה כל כך לבדיקה שלך שזה מגוחך חחחח. אני יודעת שאם לא החודש אז חודש הבא אבל מחזיקה לך אצבעות חזק.. מקווה לבשורות טובות עבורך השבוע
  • קרן אור מהממת, תודה!
    האמת שכל הזמן יש לי כאבי מחזור אבל ככה זה אצלי תמיד לפניי המחזור, כל הזמן....
    פעם שעברה כבר ביום ה 11 קיבלתי, עכשיו טרם קיבלתי ומקווה שישאר כך...
    אני מרגישה ממש שלא....לא רוצה סתם לחשוב כי כל החודש לא חשבתי ובטח ובטח עם הכאבי מחזור שלי אני לא....

נקוןה לטוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה