אני פה... התגעגעתי בנות! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,איזה מרגש לחזור לכתוב לכן כשאני עם הנסיכה שלי בבית... אז קודם כל - שמה בישראל -רוני.... רוני שלי נסיכה אמיתית,עברתי שוב קיסרי לצערי- אבל במחשבה שניה- אין כמו ניתוח, איך שהרגשתי ציר אחד קטן,בלי פתיחה בכלל זעקתי לאלוקים שיינתחו אותי ומהר!
    אני רוצה לשתף שהכרתי בפורום חברה אמיתית... ושמה לולי :)
    המשוער שלי היה 1.1 ושלה 21.1 ופשוט קרה דבר נפלא.... שנינו שלחנו תמונה שלנו עם התינוקות ביחד בפוקס! ילדנו יחד! 14.1.14.... אתן קולטות??? אחרי כל החפירות שלי ושלה ביחד כל ההריון - ילדנו באותו יום... אז לולי.... LOVE YOU....ויאאלה מחכה למפגש :)
    מה איתכן? שירה-מזל טוב!!! קראתי ואני שמחה בשבילך...
    וצליל... הבת שלך מעלפת 55555
    יאללה תעדכנו :)

3 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב
  • אהובתייי
    אין ספק שהילדות המיוחדות שלנו הפציצו התאריך כמו שצריך חחח
    הרווחתי מהפורום הזה הרבה ידע ובנות מדהימות
    וחברה אמיתית! יותר טובה מכל חברה שיש לי

אין ספק שיצאתי עם שלל
    גם האוצר שלי וגם חברת אמת
    נטלילו אני אוהבת אותךךךך !!!