היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בננות, אוטוטו אגמי צריכה לעשות חיסון חודשיים (עוד שבועיים אם לדייק) הבנתי שהוא קשה יותר מהחיסון הראשון ולרוב הוא מלווה בחום. מה כדאי לתת לה להורדת חום? אני רוצה להיות מוכנה ולקנות מראש...
9 תגובות
עמוד 1
נרות אקמולי יש עכשיו נרות אקמולי לתינוקות כך שלא צריך לחתוך אותם
זה לא כזה נורא כמו שאת חושבת יש ילדים שאין להם תופעות לוואי ויש כאלו שכן... וגם אם כן , זה חום בלבד, ולא גבוה כ"כ, ורק במשך יומיים שלוש אל תלחצי נר אקמול ושקט
אמת אין סיבה להילחץ בד״כ זה רק חום לבת שלי הגיע ל38 אבל ברור שעדיף להיות מוכנים
נובימול, אקמולי או נרות אני משתמשת בנרות.
שימי לב כמו שמחכים אמרה יש 2 סוגים לילדים אריזה צהובה לתינוקות ששוקלים עד 8 קילו ותכלת מ-8 קילו.
לא להלחץ ממש ממש לא מחייב שיהיה תופעות לוואי
אוף אני גם בלחץ על זה יש לי ב2-3 ולך??
אם החום לא גבוה מידי אז כדאי לתת לגוף להתגבר עליו מידי אבל אם כן את חושבת שצריך להוריד אותו עם תרופה אז לי המליצו על אקמולי יתר התרופות פשוט מאוד חזקות ומורידות את החום במכה והבנתי מהרופא שלנו שזה פחות חיוני לגוף
יש לי חיסון ב 5.3 לרוב לא הייתי דואגת ממעט חום העניין הוא שבעלי ילך למשמרת של 48 שעות יומיים אחרי החיסון ולא בא לי לעבור את זה לבד...
גם לי יש עוד שבועיים חיסון חודשיים. הלוואי לא יהיה לה כלום ונתנו לי אקמולי בבית מרקחת