היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני יודעת שתתלו אותי, אני יודעת שעוד מוקדם מידי ואני יודעת שאני לא בהריון....אבל עשיתי בדיקה ביתית...סתם כי הרגשתי צורך היום זה ה - 11 מההזרעה.....ז"א גם מהביוץ
שלילי...! בסדר אני יודעת שתגידו שהכי בטוח בדיקת דם וכל השאר... אבל תאכלס, מתי אעשה שיהיה בוודאות? מחר בבוקר?
18 תגובות
עמוד 1
רגע רגע, יצא לי פס בהיר בהיר בהיר הזריקה אוביטרול הייתה ב 6.2
זה עדיין מוקדם?
גם לי יצא פס בהיר בהיר בהיר ביום 11 בגלל האוביטרל.. חכי שלושה ימים לדם. אין ברירה .. הלואי וכן פשוט זה לא בטוח מחזיקה אצבעות
גם אני חושבת שעוד מוקדם , אבל מחזיקה לך אצבעות
גם אני חושבת שעוד מוקדם , אבל מחזיקה לך אצבעות
אבל רגע, אני 13 יום מהזריקה....זה עדיין לא תופס????
רן ומרגו, היא ביום 13, אני לא חושבת שזה שאריות מהאוביטרל! פוקה
בנות....שתיתי אתמול בלילה כל כך הרבה שיהיה ךי פיפי של הבןקר שקמתי ב 4 וחצי בלילה שעשיתי שוב בדיקה! הרןפא אמר שאחרי 12 יום פגה הזריקה. אני היום ביום ה 14 לפי דעתי....עשיתי חישוב מיום הזריקה ב 6.2 בשעה 9 בבוקר
שוב, יצאו שני פסיפ אמנם בהיר בהיר אבל פס! אני מרגישה שאני כל רגע צריכה לקבל ואני ממש לא רוצה לשמוע עדיין ... בדרכי לבדיקת דם, שיהיו בשורןת טובןץ!!!
יווווווו, הלוואי, מחזיקה אצבעות!!! תשתדלי לא להשתגע עד אז....;)
Boten
אני בלחץ אטומייייייייו אמאאאאאלה אני אשית ממש ממש לא שמחה עדיין .....אבל נראה
תעשי בדיקת דם ביום ה14.
אני משתגעתתתתת... עשיתי היום בבוקר בדיקת דם, אבל אין כלום באתר וגם יש להם בעיות באתר בתיק האישי
לי לא נראה....אוך המתח הזה גמר עליי!!! מה שני פסים פעמיים יהיו מאוביטרול? חלק מחשבים כולל ה 6 וחלק החל מ ה 7.... עשיתי אצ הזריקה ב 6....אש היום 14 יום לא?
מחזיקה לך אצבעות
טוב בנות....כנראה שזה השרידים של האןביטרול יצא בטא 19 פרוסטגרון 70
אני חושבת שזה חיובי אבל קצת נמוך (אולי הריון צעיר מאד) אני ממליצה לך לבדוק הכפלה , לא נראה לי שאלו שרידים של אוביטרול. אולי תשאלי את ד"ר ערן ?
/]
ד"ר ערן הוא הרופא הפרטי שלי (במציאות)...אל תדאגי, כבר חפרתי לו בהודעות הוא אמר שלא נראה לו שזה מהאוביטרל כי עבר 12 יום ולבדוק הכפלה....
אני מאוד סקפטית.....לא יודעת כבר למה לצפות ולא רוצה בכלל לצפות