היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות יקרות יש מישהי שיצאו לי סימני מתייה ובאיזה שהיא דרך העלימה אותם? אני בהריון שני תכף חודש חמישי וגם לא רוצה שיצאו לי עוד אציין שהסימנים לא סגולים או אדומים ... שקופים אפשר להגיד תודה :-)
10 תגובות
עמוד 1
אם תמצאי דרך להעלים אותם תשתפי אותנו
ים, מיטת שיזוף, שמן ושמש כך אני עשיתי והם עברו כמעט לגמרי חשוב לא לגרד כי זה משאיר צלקות.
שירה מה עושים בחורף? בהריון אי אפשר לעשות מיטת שיזוף
לא רצוי להשתזף (שמש מזיקה -עדיף להיות לבנה מסנוורת עם פסים של זברה מסימני מתיחה ) ,אין דרך להעלים אותם ,הם מתבהרים עם הזמן וכמעט ולא נראים ,ואם כן זה מה יש -זה הגוף הנשי וזה המחיר של ההריון -התוצאה שווה את זה
אין תלונות חלילה אני גאה בכל סימן עם האוצר שיש לי בבית אבל סתם חשבתי לעצמי... אם אפשר למה לא לנסות
לא כפרה , לא אמרתי כלום :) פשוט י נשים שמתבאסות שהגוף נהרס להן בגלל ההריונות ,פתאום הציצי לא עומד , הצמיגים גדלו וגם יש כל מיני סימנים על העור , סתם הסטנדרט היפי הזה הורג אותי, שגם אחרי לידה והריונות אנחנו צריכות להראות כמו בנות 12...לא שופטת חלילה ,אבל חבל להכנס מדברים כאלה לדיכאון
תמרחי שמן נבט החיטה. זה עוזר!
לי גם שיזוף לא עזר , אבל אצלי מצב לא כזה נורא.
/]
כשתמצאי תגידי גם לי
איך אפשר להיכנס לדיכאון בגלל סימני מתיחה כשיש לי בבית ילדה כמעט בת 3 ואני מרגישה שהיא בת 18?!?! חחחחח וסתם אומר את דעתי אם נכנסנו כבר לעיניין של טיפוח אחרי לידה, אני מאוד בעד... זה שנפכנו לאמהות לא אומר שנזניח את עצמנו להיפך נמשיך ונטפח כדי לשמור על הנעורים שלנו קודם כל בשביל עצמנו ....