המשפחה של בעלי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

9 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שאת צריכה לשחרר את הכעס שלך
    ולדבר עם בעלך ...להסביר לו שמאוד הפריע לך שלא נתנו לך את השקט שלך לאחר הלידה , שהכי קשה לך עם זה שלא נתנו לך להתאושש מהלידה וכבר היית צריכה להתמודד עם גיסתך ועם שאר משפחתו ,עוד לפני שהתאוששת מההלם של הלידה ,מהכאב,מההרגשה של סמרטוט ,זה רגע לא קל , נכון שהוא מאוד רצה לשתף את משפחתו ,אבל הוא שכח אותך בדרך , את הצרכים שלך . זה משהו שאת צריכה להסביר לו . תני לו דוגמה שנכון שהוא לא היה רוצה שההורים שלך יכנסו למשל בזמן שהוא בקושי לבוש או למשל תאורטית אם הוא היה לאחר ניתוח וחצי לבוש עדיין ,עוד מטושטש מההרדמה ומישהו כמו אמא שלך פתאום נכנסים לחדר כשהוא עדיין עם כותנת של בית חולים במקרה הטוב ,במקרה הרע עדיין תופרים אותו וכל מה שהוא היה רוצה באותו רגע זה שקט ולהתאושש לבד . ובטח לא לארח אנשים ישר עוד בחדר התאוששות ...בקיצר הכעס שלך בעצם הוא על חוסר הבנה

תסבירי לו שאף פעם לא יכול להיות שווין כמו שגם אצלו לא יכול להיות שויון כלפי אמא שלך ,עדיין הוא יתבייש להתקלח לידה למשל או להחליף בגדים ,או להסתובב בתחתונים בבית של הוריך . טוב, הבנת את הנקודה .

לגבי המשפחה שלו ,הם מתלהבים , אפשר להסביר בעדינות שאת עדיין מסתגלת לחיים החדשים ומתאוששת לאחר הלידה וכרגע את רוצה קצת לבד בבית עם הבת שלך , בעלך יכול להביא אותה לשם , לבד לשעה למשל ביום ולהחזיר אותה ,את תשני בנתיים תנצלי את הרגע . שימי את הכעס בצד .
  • אני הכי מבינה את ההרגשה שלך , גם אצלי זו נכדה ראשונה והמשפחה של בעלי באו בלי הפסקה בשבועיים הראשונים , כולל המשפחה של חמתי..
    אבלל זה נרגע ועם הזמן זה יפחת , אני נשכתי שפתיים ..
    אם את ממש לא יכולה לשתוק אולי תדברי עם בעלך
    או שפשוט תראי חוסר עיניין והם יבינו את הרמז..
    בכל מקרה
  • תראי מה זה את כועסת שהם באים
    אני כועסת על זה שהם בכללל לא באים..
    לא מתעניינים לא מתקשרים כלום
    חחחח כנראה כלום לא טוב עם המשפחה של הבעל

• מאיה את הכי צודקת בעולם.
    אני פשוט לא מצליחה לשחרר, אני יודעת שהכעס בסופו של דבר פוגע בעיקר בי. אבל זה ממש חזק..
  • אני במצבים כאלה חולמת על אוזניות עם מוזיקה בתוך האוזניים , אני מדמיינת משהו ומעופפת לי במחשבות וממש מתנתקת ...קשה כשבעלך מכריח אותך להגיע לשם ,אבל מה אני אגיד לך ,יותר קשה להסביר למה את לא רוצה לבוא מאשר להציב לך עובדה באים וזהו ...יש אנשים שלא יודעים גבול ,כאן את צריכה להיות חזקה ומצד שני לא להיות הממ איך להגיד את זה בעדינות ביצ' ,צריך למצוא את האמצע ,אסרטיביות זה שם המשחק, צריך להזכיר להם כל פעם שזו הבת שלך ואת מחליטה ,אבל בנחמדות, אפשר גם תמיד להגיד שאת עייפה ולא ישנת טוב בלילה ומאוד תשמחי לישון ,אם הם ממש רוצים הם יכולים לשמור לך על הילדה ואת בנתיים תשני לך בחדר :) ככה יהיה לך שקט ומצד שני באת וכיבדת את בעלך :))) זה כמבן לא משהו ריאלי אבל תמיד אופצייה אם ממש ממש מעצבנים אותך לפני שמגיעים לפיצוץ ,אם את מניקה ,את ממש יכולה להסתגר בחדר לאיזו שעה ככה עם הילדה ו"להניק" אותה הנקה ארוכה !!
  • אני אפילו לא אקרא את התגובות שכתבו לך
    שמעי מאמי, אני מבינה אותך לחלוטין
    את חייבת לשתף את בעלך בדברים האלו!
    הוא חייב להבין שאמא שלו זו לא אמא שלך ואת לא יכולה להיות מחוברת אליה כמו שאת מחוברת לאמא שלך
    וגם בלי קשר לאמא שלך - מה זו ההידחפות הזו?
    אני לא הייתי מוכנה שמישהו מהמשפחה של בעלי יכנס לחדר הלידה ואם זה היה קורה הייתי שומרת טינה לאורך זמן..
    וזה שאתם גרים במרחק של פחות מ 10 דק' מהם לא אומר שאתם צריכים לראות אותם תמיד.
    הם חייבים להבין שאת אחרי לידה ואת רוצה זמן איכות עם עצמך והאוצר.
    וגם בעלך חייבת להבין את זה

אני הבהרתי לבעלי שזה שאנחנו גרים מרחק 10 דק' ברגל מההורים שלו לא אומר שהם צריכים להיות פה כל הזמן או שאנחנו צריכים ללכת אליהם.
    פעם בשבוע זה מספיק מבחינתי בארוחת שישי
    וגם אם יצא והלכנו באמצע השבוע (רק כי אין לי כח לבשל ואצלם יש רוב הזמן אוכל...) אז אפשר לאכול, להשאר עוד 15 דק' וללכת. הרי גם ככה בזמן שאנחנו אוכלים הם איתה

• ממי, מישהו פעם אמר לי שהדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות..
    רובן אומרות את הדברים ומתערבות מתוך דאגה ולא מתוך רוע או רצון להכאיב, אס מה זה אומר? שאת קורבן? שאם הכוונה שלה טובה אז תתני לה לחדור לך לעצמות ולפגוע לך בבריאות?
    גם חמותי אישה טובה עם כוונות טובות אבל אחרי הלידה של הבת שלי היא התעלקה ברמות גבוהות.ביקורים תכופים, טלפונים יומיומיים, שאלות וחקירות שהרגשתי שאני משתגעת. הכוונה שלה היתה טובה, רצתה להתחבר אליי, רצתה להיות שותפה אבל אני בן אדם שצריך את הפרטיות שלו והעיקר אחרי לידה, כשלא ישנים בלילות, רוצים רק שקט. למי יש כח לארח, לשוחח בטלפון, להיפגש וכו'?!
    אז למרות שהכוונות טובות ועם כל הצער שבעניין די נתרחקתי ממנה ומאז היחסים הם יחסי כבוד, אני רגועה ושקט לי וזה מה שחשוב!!
  • דבר ראשון תודה על התגובות החמות..
    מרגש כל פעם מחדש
  • שיתבאסו !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה