איכילוב... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי ביקרה באיכילוב בזמן האחרון...?
    איך בית החולים ליס?

אני ילדתי את אריאל ואליאן שם אבל עכשיו יש כל מיני שמועות ואני מאוד מקווה ללדת שם...

מישהי ילדה שם?ביקרה?

תודה רבה...

10 תגובות
עמוד 1
  • אני ילדתי שם.. מה את רוצה לדעת?
    הטרום לידה היה מצויין שירות דאגה עזרה תמיכה אוכל טוב
    היתי מאושפזת בגלל הירידת מים עברתי שם לילה או 2 במחלקה של הריון בסיכון כי רק שם היה מקום והיה ממש סבבה.
    חדר לידה היה מפוצץ חיכיתי עוד בערך 12 שעות להכנס
    וביולדות ב היה זוועה חרא של טיפוול חרא יחס אוכל מזעזע וצוות לא משהו
    אחרי לידה עם כאבי תופת התחננתי לעזרה הדרכה משהו שיעזרו עם הקטנה לא הסתדרתי עם הלהחליף חיתול ועם האכלה והם סירבו לעזור אמרו לי שאם אני רוצה עזרה אני צריכה ללכת לתינוקייה
    התינוקייה מאוד רחוקה ובגלל המליון תפרים לא יגלתי לעמוד ובטח שלא לצעוד לכזה מרחק היתי צריכה לחכות לשעות ביקורים שמישהו יחזיר לי את התינוקת.....
    ממש לא משהו הצוות ביולדות ב

• יולדות ב' זה מה שיותר קרוב לתינוקייה נכון?

אני הייתי מאושפזת נראה לי פעמיים ביולדות א'... דווקא אני הייתי נורא נורא מרוצה...

אני מקווה גם הפעם להספיק להגיע לאיכילוב...

זה נכון שנסגרות שם מרפאות ומחלקות כל פעם בגלל גילוי מחלות ובגלל שהמרפאות של כל הסודנים והאריתראים הם שם?
    אני לא גזענית אבל זה משהו שנורא מדאיג אותי...

• אני ילדתי שם את הגדול ולא חוזרת לשם בחיים.
    בחדר לידה היה מזעזע, התינוק היה במצוקה (21 שעות לידה, לא הצליח לצאת בגלל חבל התבור שהיה כרוך סביב הצוואר), המילדת אמרה לרופא שוב ושוב שמשהו לא בסדר אבל הוא אמר לה שאני רק צריכה להתאמץ. למזלי הגדול בסוף הגיעה רופאה צעירה ומדהימה שהאמינה למילדת והבינה שמשהו לא בסדר וילדה אותי בואקום.

אח"כ במחלקה היה גם מגעיל.

לא חוזרת לשם בחיים!

• שמועות יש על כל מקום לכאן ולכאן.
    אני ילדתי בליס באיכילוב והייתי מאוד מרוצה וגם עכשיו אני מתכננת ללדת שם
  • אני בגדול גם נורא מרוצה מהלידות שם...

גם אני רוצה לחזור לשם...

דיברתי עם בעלה של מישהי שעובדת אצלינו בעבודה והוא אמר שאין שם שם ושממש מקפידים שם על הכל אז...

אולי אני ועוד כמה בנות שאמורות ללדת סביב התאריכים שלי נוכל להיפגש שם...

• הבנתי שהם מאשפזים עובדים זרים בבידוד...
    בכל אופן אני לא ראיתי אפילו אחד שהיתי שם
    התאשפזתי ביום שני ילדתי רק בחמישי והשתחררתי בשבת.....ולא ראיתי

• סגרת לי פינה...

• זו דאגה מובנת וזה לא נשמע רע ,ומי שיחשוב שכן ,זה מה יש ,אחת הסיבות שאני מעדיפה את מאיר על פני כל בתי חולים אחרים ,גם מבחינת העבודה לעצמי זה שאין כאן בנתיים מסתננים -לא חסר בעיות אחרות ,כמו המשולש ,אבל זה כבר משהו אחר -בכל מקרה כל חשש למחלה לו הכי קטן ,גם קבוצות בסיכון נכנסים אוטומטית לבידוד הגנתי -רק אנשים צוות מסויימים מטפלים בהם ורק בהם -לא עוברים בין מטופל למטופל כדי לא להעביר את הזיהומים
    לגבי ליס ,שמעתי שהם השתפרו בשנתיים האחרונות .
  • כמו בכל מקום תלוי על זה משמרת את נןפלת...

אני מאודדד כעסתי שראו אתת המצב וסירבו לעזור עם הילדה

• הייתי בסיור בתל השומר ופשוט מה שיש לי להגיד על הבית חולים הזה זה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה