חמתי ה..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וואייי היא פשוט

10 תגובות
עמוד 1
  • באמת לא נעים , זה מזכיר לי גם סידרתי פעם עבודה גם בגן (אני בעצמי עובדת בגן ) בגן הקודם שעבדתי בו למשהי שאני מכירה (אני בקשר טוב עם מנהלת בה בגן הזה) אז היא באה לעבוד שם , במשך שנה שלמה עשתה שם פדיחות , רבה עם הורים ועוד עזבה בסוף שנה בטענה שהמקום לא מתאים לה , במשך השנה הזאת מנהלת שהיא חברה שלי התלוננה עליה , סיפרה לי מה היא עושה לה בגן ,לא ידעתי איפה לקבור את עצמי מרוב בושה. מנהלת אחרת מזמן היה מפטרת אותה , אבל אישה הזאת צדיקה אמרה לי שיש לה 5 ילדים איך אני אפטר אותה , ספגה את כל התנהגות שלה במשך שנה. אפילו ביקשתי ממנה סליחה על זה שהמלצתי עליה. מאז לא מסדרת יותר ג'ובים. אז מאד מבינה אותך וטוב שכך שהיא לא התחילה חסכה ממך פדיחות בעתיד.
  • מה?!?!?!?!
  • אין לי מילים אפילו ,אישה הזויה
    סיפרת לבעלך?
  • חחחחח לא בא להה !!!
    [

• התחרטה מה לעשות..
    בפעם הבאה אל תסדרי לה!!
  • ככה מקבלים עובדים לגן? בלי ניסיון או תעודה כלשהי?
    סתם ככה מסדרים עבודה בקומבינה?
    זה יותר מפריע לי אוי ואבוי לחינוך פה בארץ בושה

• ממש לא ככה סתם נכנסים לעבוד שם בלי תעודה!!!!
    כל הגננות עם תואר ראשון, כל המטפלות עם תעודות!!!!
    היא צריכה בנות שלא באמת חשוב אם יש להן תעודה או לא שיהיו כעזר בשעת אוכל או שעת השכבה לצהריים או עזרה במטבח דברים כאלה... וחוץ מזה המנהלת לא תיקח כל אחת שבאה... היא פשוט מכירה אותי מאוד טוב וסומכת על מי שאני אומרת לה....
    ומה שהכי מעצבן זה שהיא אומרת לי אני לא רעבה ללחם אבל ברגע שבעלי מבקש ממנה 100 שקל דמי הרשמה לשנה האחרונה של הלימודים שלו היא אומרת לו אין לי

• ושוב אין לי מילים ,ניכר שהאישה לא בשיא השפיות שלה

• היום יש המון סייעות ומטפלות בלי תעודות...
    לא יודעת אם זה טוב או לא, אבל כמעט בכל גן זה מצוי.
    וחמותך סתם לא נשמעת רצינית בקטע של עבודה.
    לא צריך לרעוב ללחם כדי לצאת לעבוד ומי שבאמת רוצה, יסע גם חצי שעה-שעה כל צד והרכב שלו יתפוצץ מרוב קילומטראז'ים... העיקר לעבוד.
    מוזרה................

l]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה