היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב....כנראה שזה השרידים של האוביטרול... יצא בטא 19 ופרוסטגרון 70
בא לי לבכות פשוט
8 תגובות
עמוד 1
כבר אמרתי לך בהודעה קודמת , לא צריך לבכות
מסכימה עם מרגו!!!! לגמריייייייי ליטלילי
יקירה, ההריון שלי התחיל מבטא 9!! תבדקי שוב בשישי! בהצלחה
אין לי איפה לבדוק, ביום שישי אין בדיקות דם... איפה אני יכולה לעשות??
די, לא מוכנה לשמוע!!!!!!!!!!! אין מצב שזה שאריות של אוביטרל, עברו כבר שבועיים. תהני קצת
פוקה יקרה, יתכן שזה הריון כימי ויתכן שזה הריון צעיר.. בשישי ניתן לעשות במוקד. אבל אולי רק לivf..תבררי איתם בואי נשמור על אופטימיות זהירה..
יפה שלי, אני רואה שכולן פה חושבות בדיוק כמו שאמרתי לך - הריון צעיר, תבדקי בשישי או בראשון ובנתיים, מזל טוב :) עד שאין שלילי ודאי אנחנו לא מוכנות להוריד אותך למקום של 'שאריות אוביטרל', והאחות הזו שאמרה לך על מישהי ביום 13.. אל תתיחסי.
מה ערן אמר?
תודה לכן על התמיכה!!! עשיתי שוב בדיקה חחחח ממש ממנת את סופר פארם... רק לוודא שהפס עוד שם .......