לכל הבנות הצפוניות - צריכה עצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אני ובעלי עומדים לפני התחלת IVF ראשון. התלבטנו המון בבחירת בית החולים, בין כרמל לאלישע. החלטנו ללכת על כרמל לפחות בהתחלה, כי אמרו לנו שבאלישע כדאי ללכת גם על רופא פרטי צמוד (כי אחרת מישהו אחר כל פעם מטפל בך) וזה כבר עולה המון כסף (3000 ש"ח לטיפול).
    רציתי לשאול את כל הבנות שניסו בכרמל או באלישע לגבי התרשמותן לטוב ולרע.
    בנוסף כל הזמן אני שומעת שיש תורים ארוכים בבתי חולים ציבוריים (האחיות במרפאה שבה אני נמצאת כרגע הזהירו אותי) ואני לא כל כך מבינה למה הכוונה.
    אני צריכה לבוא לפתוח תיק בכרמל בעוד שלושה שבועות - זה יצא לי כשבוע לפני המחזור הבא, השאלה היא אם אפשר יהיה במחזור שאחרי פתיחת התיק כבר להתחיל טיפול, או שצריך יהיה להמתין - לא מבחינה רפואית - כי יש לי כבר אישור וועדה וגם עשיתי את כל הבדיקות. הכוונה שלי האם יש איזשהו זמן המתנה בגלל העומס במחלקות?
    אני ממש אשמח אם תוכלו לספר לי איך זה הולך.
2 תגובות
עמוד 1
  • היי טלי

אני מטופלת בכרמל. מאוווווד מרוצה מהם. אני כבר לא גרה באיזור ועדיין מגיעה לשם לטיפולים
    התורים לא כאלה ארוכים. בית החולים לא גדול...

ההתחלה של הטיפול תלויה בתכנית וברופא. לדעתי יתנו לך להתחיל ישר במחזור הראשון במידה ויש לך כבר אישור ועדה.

הצוות שם פשוט מדהיםםםם
    סבלני ומקצועי!!

בהצלחההההה

ליטלילי

• היי!

את לא מבינה איך הרגעת אותי עכשיו . כל הזמן חשבתי, מה אם טעיתי ובחרתי לא טוב, עכשיו אני שלמה עם הבחירה שלי. אז אני מניחה שאני לא צריכה להילחץ ולנסות להקדים את התור.

המון תודה!!! ושיהיה לנו בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה