היי בנות צריכה את עזרתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    אני בת 26, נשואה 7 חודשים, אני מנסה כל חודש להיכנס להריון אך למרבה הצער רואה את הגעת המחזור וזה מאוד מאכזב.
    לקחתי גלולות לפניי שהתחתנו, והפסקתי לפני החתונה, אני לוקחת חומצה פולית.
    רציתי לדעת אם זה קשור לזה שהייתי לוקחת גלולות או שאני ובעלי צריכים ללכת להיבדק?
    תודה רבה
4 תגובות
עמוד 1
  • היי
    אני גם כמוך מנסים כבר 4 חודשיים (אין לי ילדים)
    הטיפ שתמיד נותנים לי זה פשוט לשחרר וברגע שאני לא אתעסק עם זה ולא אחשוב על זה אני אקלט!!
    זה הכי קשה בעולם לשחרר אבל כנראה שזה הפיתרון הכי טוב!

בהצלחה!
  • אני חושבת שכשאת רוצה הכי קשה זה לא לחשוב על זה, כי הריי אך שאת מקבלת מחזור את כבר חושבת על זה איך לא תקבלי בחודש הבא,
    זה ממש לא אפשרי לא לחשוב, גם שאת מנסה אז אחרי הסקס את חושבת אוליי הפעם? חחח
    עם כל המקרים של בעיות הפוריות זה מלחיץ ..
  • היי אושרי 26!
    קודם כל להירגע , זה הכי חשוב. דבר שני זה שאת מנסים 7 חודשים ולא מצליח לכם זה לא אומר שישנה בעיית פוריות כלשהי .יכול להיות בגלל שאת לא מצליחה לקלוע לימי ביוץ אז בגלל זה חשוב קודם כל לעשות סדר בזה, כי יכול להיות שאת סופרת לפי נוסחת מחזור כלשהי והביוץ מגיע בכלל בזמן אחר , ניסית מקלות ביוץ וכאלה?. ובקשר ללהיבדק, בדרך כלל רופאים מתחילים לחפש בעיה כלשהי אחרי שנה של נסיון כושל. אל תרימי ידיים! כל אחת והגוף שלה יש כאלה שנקלטות אחרי פעם ראשונה ויש כאלה שלוקח להם יותר זמן בהצלחה!!
  • היי,
    קודם כל בהצלחה!

אני עכשיו ממש בתחילת הריון ראשון שהושג טבעי והאמת היא שהופתעתי מזה. לפני שנתיים בערך (אני נשואה קרוב לארבע שנים), בעלי ואני עברנו תקופה קצרה (שלושה חודשים) של נסיונות. בגלל שהמחזור שלי לא היה סדיר השתמשנו בערכת ביוץ וממש תזמנו את היחסים. לכן, כשראינו שאנחנו לא מצליחים ישר חשבנו שזה אומר דרשני... אני כבר עשיתי בדיקות הורמונים והוא עשה ספירת זרע ולשנינו התוצאות יצאו תקינות.

לאחר שלושת החודשים הללו החלטנו שזה לא הזמן הנכון לנו (שנינו עוד היינו סטודנטים) והספקנו לנסות. התחלנו שוב אחרי המחזור שהיה לי בסוף דצמבר האחרון. הפעם החלטנו לעשות את זה בלי ערכות ובלי תזמונים ובלי לחץ, פשוט לקיים יחסים בכיף שלנו פעם ביום-יומיים לאורך כל החודש, משה מחזור נגמר ועד לקראת שהוא פחות או יותר אמור להגיע שוב, בלי לבדוק ביוץ ובלי לעשות חישובים. לא באמת חשבתי שזה יצליח מהר והכנתי את עצמי לכך שמדובר בתהליך ארוך ושככה זה אצל המון זוגות.

גם חודש שעבר וגם החודש בעלי היה משוכנע שזה עבד ואני הנמכתי לו ציפיות כי העדפתי להיות מופתעת לטובה מאשר להתאכזב ואכן, בשבת האחרונה הייתי מופתעת לטובה... זה עוד ממש מוקדם ועוד הכל יכול לקרות, אבל זה הראה לי שכשמשחררים לחץ ועושים את מה שהטבע רוצה שנעשה, זה משפר קצת את הסיכויים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה