הסיפור שלי מתחיל בזה שהחלטנו להיכנס להריון לפני שנתיים וחצי
עברנו שנה ללא הצלחה עשינו את כל הבדיקות האפשריות הכל יצא תקין - אי פוריות לא מוסברת ככל הנראה מלחץ שלא הצלחנו להיכנס להריון.
כעבור שנה של ניסיונות התחלנו לפנות לטיפולים ביצענו כ 5 הזרעות שלא הצליחו באמצע עוד היה לנו הפסקות בגלל מינונים לא נכונים + 2 מחזורי טיפול של IVF שכלל החזרת מוקפאים ובIVF השני שהחזירו לי 2 טריים אחת מנצחת נקלטה היינו כל כך מאושרים אחרי שנה של טיפולים ו3 שנות נישואים אין ספור זריקות ותרופות מתח ולילות ללא שינה סוף סוף הצלחנו ביצענו את כל הבדיקות כולל מי שפיר ,תבחין מרובע סקירות הכל יצא תקין ב"ה, עד שבחודש השישי ביצעתי בדיקת דם רגילה לCMV ולצערי הרב נדבקתי בוירוס הארור הזה בין שבוע 18-22 זוהי הדבקה ראשונית והכי מסוכנת לעובר בגלל הסיבה שהייתי לא מחוסנת לוירוס , זה היה יום שישי בצהריים בעלי בדק באינטרנט ומאותו רגע נלחצנו בכינו לא הצלחנו לישון מה עושים עכשיו? למי פונים? מה יהיה עם ההיריון היקר שלנו, נסענו בבהלה למיון אמרו שזה תהליך ארוך של בדיקות ואין אפשרות לעשות כלום כרגע מלבד לחכות ולעשות בדיקות רבות המתנו לרופא נשים שלי שאישר שזאת אכן הדבקה ראשונית (אם ידעו שאני מה20% בנות שלא מחוסנות למה לא העלו את המודעות לווירוס הזה, כל כך הרבה סבל היה נחסך פה!) מזה בכלל CMV בכלל לא ידעתי שאני לא מחוסנת ותאמינו לי הייתי מתנהגת אחרת אם הייתי יודעת זה הריון ראשון ויקר מפז, לבינתיים הלכנו לפרופסורים בכמה בתי חולים ומה שהכי הרג אותנו זאת האי ודאות וההמתנה הממושכת רק בשבוע 32 אפשר לבצע דיקור מי שפיר על מנת להימנע מסיבוכים נוספים כמו לידה מוקדמת לפני שבוע זה החלטנו להמשיך את ההריון ולא לבצע את הדיקור, מה עושים עכשיו איך מעבירים את הזמן הזה?!, כמובן שעברנו לילות ללא שינה וימים מתוחים מאוד,בשבוע 29 ו32 ביצענו סקירות מכוונות למוח שיצאו תקינות ב"ה, הפנו אותי לבצע MRI למוח העובר שביצעתי בשבוע 33 בבדיקת הMRI נמצאו שינויים בחומר הלבן מיד לאחר הבדיקה הרופאה התקשרה אמרה שהבדיקה בתווך התקין אבל היא מוטרדת מהחומר הלבן במוח והיו עוד כמה מושגים מלחיצים בבדיקה, שוב אני ובעלי נכנסו להיסטריה, מה עושים עכשיו שאלנו בפרומים שונים וקיבלנו חום מתשובות שנתנו לנו כולל בפורום זה רופא רשם לנו שהתוצאות חריגות... ומחייבות התייחסות, במרפאה שטופלנו בה הפנו אותנו לעשות שוב אולטראסאונד מכוון למוח ואז להגיע לפגישה משותפת של מספר רופאים, ביצענו שוב 2 אולטראסאונדים מכוונים למוח העובר בהפרש של שבועיים שיצאו תקינים ברוך השם והגענו לפגישה עם הרופאים, הפרופ' ישר הרגיע אותנו אמר שהממצאים בMRI הם שכיחים ומזעריים ואם יקחו 10 ילדים בריאים אצל 9 ירשמו את זה , נרגענו קצת וסמכנו על מה שהוא אמר שלחו אותנו לעוד 2 אולטראסאונדים מכוונים בשבוע 35 ובשבוע 38 שגם הם יצאו תקינים ב"ה, ואז הגיעה הלידה המיוחלת שבוע 40 הייתי 10 שעות בחדר לידה ואז הנסיכה יצאה ישר רופא ילדים בדק אותה נסיכה של אמא ואבא לקחנו אותה שהיא הייתה בת יומיים לשניידר לעשות את בדיקות השמיעה, אולטראסאוד ראש ובדיקת ראיה שיצאו תקינות תודה לאל המתנו בקוצר רוח לבדיקת השתן שתגיד לנו אם היא נדבקה או לא הבדיקות הגיעו לאחר 5 ימים יום ראשון בבוקר התקשרתי לתינוקיה ושמעתי את הדבר הכי משמח שיכולתי לבקש "הילדה בריאה!!! ברוך השם!!! היא לא נדבקה!!! תודה לאל" ישר אני ובעלי בכינו מאושר אחרי הריון כל כך קשה לילות ללא שינה ודאגה סוף סוף אפשר לנשום!!!
זה הסיפור שלי מקווה שלא חפרתי והעלתי את המודעות לווירוס הכל כך נפוץ הזה וחשוב שנשים יכירו את זה לפני שהם נכנסות להריון , וממה הן צריכות להיזהר כי אני לצערי לא הכרתי את הווירוס הארור הזה...
מאחלת בריאות ובשורות טובות לכולם!