היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות .. רוצה להתבכיין ואין למי=((( אני גרה בקומה שניה בלי מעלית ואני מפחדת איך אני אסתדר בעתיד עם העגלה וכל זה להוריד לרכב לעלות או סתם לצאת לטייל וכל זה שאני לבד בבית=(.. יש פה בנות שגרות גם בבניין בלי מעלית ?איך אתן מסתדרות?? ואיך אפשר להסתדר עם להוריד את הילד, העגלה ואת התיק שלך וכל זה לבד??כמובן מתרגלים עם הזמן אבל אני לחוצה שיצא מצב שאני אתקע כל היום בבית עד שמישהו יבוא לחלץ אותי. אוף מרגישה בכיינית
11 תגובות
עמוד 1
קומה שניה זה לא נורא וכדי לקנות עגלה קלה שתתאים למדרגות
]
מזה עגלה קלה ? 10 קג ? חחח למה עכשיו כל העגלות שוקלות כמו מקרר.. מזל שהמדרגות רחבות לפחות
אם זה מעודד אני גרה בקומה רביעית בלי מעלית ואני עולה ויורדת בחודש שמיני עם ילדה בת שנה וחצי ועגלה
טוב עכשיו אני בהחלט רגועה ובטוחה שאסתדר
גם אנחנו בבניין ללא מעלית. באמת כדאי עגלה קלה (שלנו שוקלת 9 קג) . דבר נוסף שעושה את החיים קלים זה מנשא נוח
גם אנחנו גרים בבניין קומה 4!!חחחח אז את יכולה להתנחם!! אין לי עדין ילדים אבל גם לי עולות החששות האלו.. לפי דעתי הכל עניין של הרגל, קצת עזרה מהבעל, תלוי איך את לוקחת את זה..
אני גרה ב-2 קומות עליונות של וילה יש פה מדרגות בבית ומהבית למטה... תארי לעצמך מה זה.
לפעמים אני מוצאת את עצמי מורידה את נהוראי ביד אחת את תהל ביד שנייה + בטן.
אני אישית משאירה למטה את הטיולון של הצ'יקו קבוע (המוצי בבית) אם יש לך שרשר כמו של אופניים זה מעולה.
אם רוצים-מסתדרים... ממש כך. אז יורדים מדרגה מדרגה לאט לאט. יש לנו שכנים שגרים קומה 4 בלי מעלית עם 6 ילדים וכולם עוזרים לכולם. אני גרה בשלישית ומסתדרת יופי. תכניסי לעצמך בראש שאת לא היחידה ושזה לא כ"כ קשה ויהיה בסדר
l]
מהר מאוד לומדים לתמרן, כל אחת מוצאת את הטריקים שלה
אם יש לך אוטו את יכולה להשאיר את העגלה באוטו... ובכל מקרה הכל אפשרי. אני קומה 4 בלי מעלית, הריון תאומים, לקראת הלידה צפויים לעבור דירה אבל כבר עכשיו לוקח לי המוןןןן זמן לעלות במדרגות ואני רק חודש רביעי... מקווה שאשרוד.
הייאני גרה בקומה 3 בלי מעלית ואני בהריון תאומים בשבוע 31 כבר את לא רוצה לדעת כמה זמן לוכח לי לעלות לבית...הבת שלי בת 4 היום אז היא עולה לבד כבר אבל לפני היא הייתה בעגלה (סוהו של ד''ר בייבי) ואכן גם הייתי מעלה למעלה איתה ביחד את הגלה ולפעמים עם קניות בסל העגלה..מה שכן בניי עגלה תשימי לב שהגלגלים האחוריים יהיו גדולים + המוט של הסטופר שמחבר בין הגלגלים שלא יבלוט מעבר לגלגלים עצמם כי עם כן לא תוכלי לעלות עם זה במדרגות המוט יתקע לך את העגלה בכול מדרגה...