עשיתי בדיקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא יודעת מה חשבתי לעצמי...... - שלי יקרה מקרה הזוי ואקלט בהפתעה????

פס אחד.

אין פס נוסף. לא דמיוני בזויות שונות של האור. לא אחד חלש מאוד.
    כלום.

פס אחד.
    ליטלילי

12 תגובות
עמוד 1
  • מהממת שלי, קודם כל בוקר טוב!

הלוואי והמחזור לא ימשיך להגיע ובעזרת ה' יתברר שעשית מוקדם מידי ובסוף זה כן!
    ישועת ה' כערף עין - נאמין בו והוא מסוגל להכל...
    אני מקווה שאת עם חיוך ובעזרת ה' נקווה לטוב!!!!

תעדכני...
    אוהבת אותך אהובה
  • בוקר טוב מקסימה..
    ממש מצטערת יחד איתך..
    לא אגיד לך להיות אופטימית כי א. את יודעת את זה בעצמך, ב. קשה להיות אופטימים בתוך האבל הקטן הזה כל חודש מול השלילי.. וזה בלתי נסבל כשאנשים מהחוץ אומרים את זה כי מה הם מבינים..
    אבל אוטוטו לקראת הביוץ הבא תוכלי להרים את הראש מהעצב ולהסתכל בתקווה אל העתיד..

עשיתי הסכם עם חברה שלי שהפילה יום לפניי שבוע שעבר- עד פסח הריון! מכניסה אותך גם להסכם!

מחזקת אותך ושולחת חיבוקים..
  • ליטלילי יש סיכוי שתספיקי ב.דם? הבעיה בבדיקה הביתית שהיא לא מדויקת.. ואז סוחבים חוסר וודאות
    אני ממש מקווה בשבילך שזה יסתדר ואם לא, שתתאוששי מהר
  • אני גם ממליצה לך על בדיקת דם. מחזיקה אצבעות
  • היי יקירות...

זה היה חודש בלי טיפול אז גם ככה לא היה הרבה סיכוי

סתם כי היו לי כל מיני תחושות אז קיוויתי

אבל מפעם לפעם מבינה יותר ויותר לא להתייחס לתחושות / לכאבים / לתסמינים.

ההפרשות שת תחילת המחזור והכאבים שלו כבר כאן. לפחות זה אומר שאפשר להתחיל עוד טיפול בקרוב

תודה אהובות....

בשורות טובות לכולן והמון חיבוקים

ליטלילי

• היי יקירות...

זה היה חודש בלי טיפול אז גם ככה לא היה הרבה סיכוי

סתם כי היו לי כל מיני תחושות אז קיוויתי

אבל מפעם לפעם מבינה יותר ויותר לא להתייחס לתחושות / לכאבים / לתסמינים.

ההפרשות שת תחילת המחזור והכאבים שלו כבר כאן. לפחות זה אומר שאפשר להתחיל עוד טיפול בקרוב

תודה אהובות....

בשורות טובות לכולן והמון חיבוקים

ליטלילי

• היי קודם כל, חכי אל תתאכזבי כל עוד אין דימום.
    אם אין איחור אל תבדקי בבדיקה ביתית חבל על הכסף ועל ההרגשה.
    זה עדיין מוקדם, תעשי בדיקת דם ביום שאת אמורה לא לקבל.
    אל תתייחסי לכאבי בטן, גם כשנקלטים כואבת הבטן כרגיל.
    הגוף מתנהג רגיל.
    וגם אם לא, אז הטיפול הבא יצליח. כמה טיפולים עשית? חשבת להחליף רופא?

בהצלחה!
  • אני עדיין מאחלת הפתעה נעימה אבל גם אם לא.. זו התחלה של טיפול אחרון ומוצלח :)

• אני ממש מבינה אותךאת יודעת שה" לא שכח אותך פשוט לילד שלך יש את הזמן שלו ואת היום והשעה שלו. הלב שלי פשוט בוכה איתך וחיבוק חזק חזק....את לא מבינה כמה אני יודעת שזה נראה כאילו שרק בחלום נזכה להיות אמא ושזה הכי כואב בעולם ואין כואב יותר. יש נשים שלא רוצות ומפילות מה אנחנו בס"כ רוצות להיות אמא ושלנו יש את המלחמה הזאות....בעזרת ה" החודש הזה אמן ואמן שהיה חיובי זה כבר חייב להצליח
  • בנות יקרות.. תודה רבה לכולכן..
    אני חושבת שכל חודש כשיש לי את היום - יומיים הרעים האלה, אני תמיד מוצאת את יצמי מתעודדת רקקקקק בזכותכן!
    אז תודה על זה שאתן כאלה מלאכיןת. פשוט נשמות טובות...

לולי אהובה.... היום הייתי צריכה לקבל - והיום עשיתי את הבגיקה
    יש כבר קצת דימומים..... אבל כמובן שאם עד יום ראשון לא אקבל יום ראשון על הבוקר אעשהבדיקה

ליטלילי

• בעזרת השבת הזאות היה חיובי אמן אמן אמן שרק יצליח..ואני רוצה שתעשי משהוא תלכי למקווה בבקשה זה מאוד יעזור...
  • ב ה צ ל ח ה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה