אוףףף אני ממש בדיכאוןן!! זקוקה לתמיכה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ובעלי כבר חצי שנה מנסים להיריון, ולפני זה לקחתי גלולות אז חשבתי עד שהגוף יתנקה יקח חודשיים 3 מקסימום הנה כבר חצי שנה ואתמול קיבלתי בדיקת בטא תשובה שלילית.. יש לי מחזור לא סדיר, אבל כל פעם אחרי הפסקת גלולות הוא נהיה פחות סידר ופחות בהתחלה קיבלתי בדיוק אחרי 30 יום אחרי זה 35 ואז 45 ואחריו 55 ועכשיו כבר לא היה לי חודשיים וחצי אלה היה לי לפני שבוע בדיוק יום משהו ורדוד... כבר ממש מיואשת לא יודעת מה לעשות יש לי גיניקולוג ביום שני. לא חשבתי שזה קשה כל כך להיכנס להיריון אני צעירה סך הכל בת 25, בריאה. ואיך בנות בנות 16 נכנסות להיריון מפעם אחת אני כבר לא מבינה.

קטיה
7 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל אל תתיאשי יהיה טוב בע"ה!
    ותבדקי אולי יש לך שחלה פוליציסטית בגלל שהמחזור שלך לא סדיר,
    ואולי זה מה שמקשה עלייך להיכנס להריון.
    את מזהה את ימי הביוץ שלך?
  • חשבתי שזהיתי לפני כחודש היו לי כאבים בצד יומיים. אבל אם אני לא בהיריון עדיין אז אני לא באמת יודעת לזהות ובכללי כנראה כל מה שקורה לי זה פסיכולוגי בגלל שכל כך בא לי להיכנס להיריון אז אני כבר לאט לאט מתחילה להרגיש בכל מיני סימפטומים של הריון. ומה זה שחלה פוליציסטית?

קטיה
  • אפשר לראות את זה בבדיקה שגיניקולוג מבצע? אם כן אני כל חצי שנה נבדקת והוא אומר שהכל בסדר אצלי. ובקשר למחזור לא מסודר יש לי את זה עוד מהילדות עוד אז בגיל 17 הוא אמר לי שעכשיו הרבה מאוד נשים סובלות מבעיה כזו.

קטיה
  • את בדיוק כמוני, ואני פוליציסטית. לכי לרופא נשים שייתן לך הפניה לבדיקה אם את פוליציסטית או לא.
    תבקשי גם שיתנו לך בדיקות של פרופיל הורמונלי ותבקשי שיבדקו גם פרולקטים (ב"ד לא בודקיןם אותו)
    מאחלת לך הצלחה וקליטה מהירה
  • אני גם באותה סירה לגביי כניסה להריון, אני ובעלי מנסים כבר 7 חודשים והמחזור מאכזב כל פעם מחדש צריך להיות רגועים בלי לחץ ובלי לחשוב על זה למרות כל הקושי שבדבר יהיה בסדר אם תתעסקי באהבה בזמן הסקס ולא בילדים חחחח
    אני אנסה את זה גם .. כמו שאומרים קל להגיד קשה ליישם...
    רק אהבה מביאה אהבהאמן שנצליח החודש!!!
    בשורות טובות
  • אני גם באותה סירה לגביי כניסה להריון, אני ובעלי מנסים כבר 7 חודשים והמחזור מאכזב כל פעם מחדש צריך להיות רגועים בלי לחץ ובלי לחשוב על זה למרות כל הקושי שבדבר יהיה בסדר אם תתעסקי באהבה בזמן הסקס ולא בילדים חחחח
    אני אנסה את זה גם .. כמו שאומרים קל להגיד קשה ליישם...
    רק אהבה מביאה אהבהאמן שנצליח החודש!!!
    בשורות טובות
  • תודה לכן על התמיכה הייתי אצל גיניקולוג הוא שלח אותי לבדיקות לבדוק אם השחלות פוליציסטיות או שיש בעיה אחרת מקווה שאחרי שלב הזה כבר אהיה יותר קל להיקלט. וכמובן בזמן יחסי מין חושבים על אהבה וכייף אבל לאחר הקיום תמיד יש מחשבה האם אולי עכשיו הזרעון נקלט... שאהיה בהצלחה לכולנו!!! אנחנו נצליח

קטיה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה