דילמה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול ברוך ה היה הברית.. קראנו לו דוד אורי.. המוהל היה דוד של בעלי מנתיבות.. חמתי גרה בבאר שבע. בעלי רוצה שניסע מחר לשבת להורים שלו אנחנו גרים בחולון ככה שיש לנו שעה וחצי כמעט נסיעה עם עצירה בנתיבות שהמוהל יראה אותו.. אני לא יודית מה להחליט. ההורים שלי אומרים שזה ממש פשע להוציא את הילד עד שם וזה יומיים אחרי ברית וכו וכו וכו ממש חפירות כבר נכנסתי לדיכאון .. מה הייתן עושות?
7 תגובות
עמוד 1
  • דבר ראשון מזל טוב!!!!
    שם מהמם!!!
  • בשעה טובה !!
    גם אני לא הייתי נוסעת , בשבת הראשונה אחרי הלידה בעלי רצה שנלך לאבא שלו
    הוא גר 10 דק מאיתנו אמרתי לו שאני לא מוציאה את הילדה לשום מקום לא עבר אפילו שבוע.
    ובטח תינוק אחרי ברית , וזו חתיכת נסיעה, תרגישו טווב
  • מזל טוב!
    מסכימה עם הבנות.. לא הייתי נוסעת.
    את בטח עוד תשושה כל כך, לא מעכלת, למה שלא תיהיה בבית?

• אני לא הייתי נוסעת
    הילד אחרי ברית וצריך לנוח ולהיות בבית שלו
    לוקח כמה ימים או שבוע ומשהו עד שהכל מסתדר שם....
    ובטח גם את צריכה לנוח
    אני בטוחה שההורים שלו יבינו
    אולי שיבואו הם אליכם
  • בנוסף, המון המון מזל טוב יקירה!
    בהחלט שם יפה
    מתכננים להשתמש יותר בשם דוד או אורי?
  • אם זה בגלל הקטן אז זה שטויות - הם אוהבים נסיעה
    פשוט שימו בסלקל וישר לרכב וכשאתם מגיעים ישר להוציא כי זה לא טוב יותר משעה שעה וחצי בגיל הזה
    אני לא הייתי נוסעת רק בגלל שאת פחות משבועיים אחרי לידה ואת עדין מחלימה
    או שההורים שלו יבואו או שימתינו עוד קצת

תסבירי לבעלך שהנוחות שלך עומדת על הפרק ולא הנוחות של הקטן, כי בגיל 10 ימים אין לו מושג איפה הוא....

• תעשי מה שאת!! מרגישה שנכון לך ולילד.
    אני אישית הייתי מעדיפה את השקט שלי, בבית. אבל כל אחת וההרגשה שלה.
    מזל טוב!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה