התמודדות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נכון שאי אפשר להסביר כמה כוחות אנחנו צריכות כדי להתמודד עם הסביבה?? ההתמודדות הזאת יותר קשה מהטיפולים!!! אתמול בלילה היינו במסיבת הפתעה לאשתו של חבר של בעלי. הרגשתי שבא לי להיעלם!!! כולם מדברות על הילדים שלהם ולאן הם ירשמו אותם ואני מסתכלת ומתפללת להיות שם. במקום הזה. שחושבים לאן לרשום את הילדים...
2 תגובות
עמוד 1
  • זה קשה מאוד, מי כמונו יודעות את זה..
    אנחנו בניסיון ואנחנו צריכות להרים את הראש ולהאמין שיהיה בסדר, שזה עניין של זמן אבל בסוף גם אנחנו נדבר עלהילדים שלנו ומישהי אחרת תשב בצד ותאכל את הלב בלי שאנחנו נדע בכלל.
    יהיה בזסדר, מבטיחה לך ולכולן שבסוף כולנו נהיה אמהות מקסימות ונעריך את הילדים הרבה יותר מהבנות שנכנסות להריון רק מהריח..
  • בדיוק היום... התיאור שלך מתאים לי להרגשה

קודם נחתי קצת בסלון.. מנסה להרגע מזה שחברה טובה שלי מהצבא שהתחתנה שנה אחריי אמרה לי אתמול שהיא בחודש רביעי ומגיע לה מזל טוב, יום עבודה מתיש וכאבי ראש.. בעלי בר נשכב לידי והבתכל עליי. אז שאלתי מה אתה רוצה? והוא ענה: כלום. רק שיהיו לנו כבר ילדים.

אחכ הלך למיטה לנוח. ואני נישארתי שם, חנוקה מדמעות.

אי אפשר להסביר את זה והרבה לא יוכלו להבין אותנו.

מתי אנחנו? אי אפשר לדעת.

אבל מה שאני יודעת בוודאות זה שבסוף יהיה. יהיה לנו ויגיע לנו האושר הזה!

ליטלילי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה