איזו פרסומת נוראית! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כאן באתר
    אמא טרייה, הג'ינס מתגעגע אלייך!
    פרסומת לחדר כושר......

ממש חוצפה
    די ללחץ החברתי
    לא כולן חוזרות מיד לסקיני ג'ינס וזה בסדר גמור
    כל אחת בזמן שלה ובקצב שלה
    הכי חשוב הטיפול בתינוק הטרי
    והזוגיות עם הבן זוג תוך כדי
7 תגובות
עמוד 1
  • באמת יש פרסומת כזו???
    איזו חוסר רגישות
  • יואווו אני כך כך רחוקה מהמידת ג,ינס הישן שלי אוףףףף

• זה בדיוק מה שחשבתי כשראיתי את הבאנר הזה! הולמס פלייס החצופים.
  • לא דיגדג אותי ממש
    הג'ינס ימשיך להתגעגע... סו וואט
    געגוע זה טוב
    יש לי אהבה חדשה עכשיו והיא הבייבי שלי.

כל השאר? בועטת מהחלון

• שירה, דווקא אני התגעגעתי לג'ינס שלי, לא להיפך.
  • אני מאוד מתגעגעת למכנסיים שלי מלפני ההריון...
    אתמול קניתי 3 מכנסיים חדשים במידה אחת קטנה יותר ממה שאמור לעלות עלי - רק בשביל שיהיה לי אינטרס ממשי לרדת לפחות 3 קילו

• מסכימה איתך, הפרסומת טיפונת בוטה כי זה לא נעים לקבל את זה ככה in your face
    אבל האמת היא שעם יד על הלב אני חייבת להודות שאני כן רוצה לחזור לג'ינס שלי מלפני ההיריון. אומנם ירדתי הרבה אבל זה עדיין לא מספיק. נרשמתי לספורטן ואני שם עם המדריכים בונה כל פעם תוכנית אימון שתוריד קצת את הירכיים ואת הבטן הקטנה שמסרבת לרדת. תכלס זה טוב להתאמן, יש שם גם חוגים וגם מכשירים והאמת היא שאנחנו כמה אמהות שם שמנסות ביחד לתמוך אחת בשנייה בדרך אל הגי'נס הנכסף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה