רק רציתי להגיד ש... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• קשה לי עדיין לכתוב את זה, אני לא מעקלת בכלל, לא מצליחה להבין...אני עוד בשוק, אין ספק - אבל אני בהריון...
    כמובן שצריך לעקוב ולראות שהכל בסדר, אבל ברוך ה' סוף סוף זה קרה!
    לגביי הסימנים- מצטרפת שמלבד כאבי מחזור רגילים שבאים הולכיפ אין לי שום דבר!!! כלום...לא ציצי, לא בחילות שום דבר...כאבי כטן וזהו אז כמה שחשבתי שאני מכחרה את הגוף שלי, כנראה שלא...

מפזרת לכן את אבקת ההריון ושכולן יקלטו במהרה- אמן!
    פוווווווו.......
13 תגובות
עמוד 1
  • אויייי נשמהההההה
    כמה חיכיתי להודעה הזאת!!!!!!!!!!!

ידעתי ידעתי ידעתיייייי שזה יהיה החודש שלך"

הכי שמחה בשבילך בעולם!!!! אין עלייךךךךךךך

נשיקות ומיליון חיבוקים
    שיהיה הריון תקין ומשעמם! אמןןןןן

ליטלילי

• מזל טוב מאמי !!!!!! עקבתי אחרי הפוסטרים שלך וראיתי כמה לחץ עברת ,עכשיו מה שנותר לאחל לך זה הריון קל , תקין ומלא שמחה ואושר !!!
  • איזה כייף !!!!
    מזל טוב ענקייייי
    הריון קל ותקין בע"ה
  • פוקה היקרה!!!! איזה אושררררררררר! אני כל כך שמחה בשבילך ומאחלת לך הריון כיפי וקל. כיף ונרגש שמישהי משלנו מצליחה!! שולחת מלא חיבוקים.
    לילך
  • פוקה שיהיה המון מזל טוב
    איזה כיף לשמוע
    שיעבור בקלות
  • פוקה שיהיה המון מזל טוב
    איזה כיף לשמוע
    שיעבור בקלות
  • תודה רבה רבה לכולן, אוהבת אתכן!!!
    אני מקווה שבעזרת ה' יום ראשון זה יכפיל את עצמו והכל יהיה בסדר :)))

• המשך תקין , משעמם וכייפי.
  • פוקה, איזה כייף לשמוע!!!!!
    מזל טוב, שימשיך להיות תקין ומשעמם!!!

Boten
  • נו סוף סוף את מתחילה להנות
    ככה צריך
    מחזיקה לך להמשך תקין וקל
  • איזה כיף!בהצלחה.

זו הזרעה ראשונה?
  • מזל טוב איזה כייף לשמוע!!!
  • יששששש סוף סוף איזה כיף יופי תהני שהיה לך הריון קל בהצלחה מותק הכי חשוב תהני ממנו ולא לחשוב שחור הכל בסדר והיה בסד תהני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה