לא כיף לי ככה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מהלידה אני אצל ההורים שלי..בהתחלה היו ימים קשים כי זה היה חדש לכולנן. יש לי פה עזרה ממש 24 שעות...משהו שלא יהיה לי בחיים שאחזור הביתה. בגלל זה לא מתכננת לחזור בקרוב. בעלי כמובן ישן איתנו.
    קודם החלפנו לתינוק בגדים ופתאום התחיל לצרוח ניהיה אדום כאילו נחנק מהבכי...הרמתי ניסתי להרגיע בעלי שאל אם אני רוצה לתת לו אותו...אמרתי שלא ואז אבא שלי נכנס וישר לקח את התינוק. קלטתי שבעלי ממש התעצבן שאלתי מה קר אמר שנמאס לן מהשתלטנות . הזאת. ושאני לא יודעת להתמודד עם התינןק לבד וככה הלכנו לישון לא מדברים והתינוק אצל אבא שלי.
    הם עוזרים לנו המון...בלילות קמים לוקחים אותו אליהם ונותנים לנו לישון...תמיד יש אוכל מבושל בשבלנו..כביסות הכל ממש כמו מלון.
    מה אני יכולה לעשות כדי שבעלי ירגיש אחרת ? הוא גם פחות עדין עם התינוק לא תמיד תופס לו תראש בטענה שזה הגיל שהררש זז הרבה הוא לא מבין שזה מסוכן ויכול לפגוע בתינוק.
    מצד אחד הזוגיות חשובה לי אבל מצד שני לא תהיה לי את העזרה הזאת בבית שלי. לא אוכל לישון לנוח לאכול כמו שצריך..לא טיפוס מפונק אבל בטוחה שלבד זה קשה.

יצא לי ארוך...תודה לקוראות

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה