היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול באו אליי קצת חברים לקפה ועוגה לכבוד יום ההולדת. פתאום זה הכה בי עוד יותר. כולם באו עם ילדים. אחג או שניים. ילרוב החברים שלי ישילדים אבל אף פעם לא ראיתי את זה ככה - כולם ביחד. אצלי בבית. התרוצצו שמחו אכלו בכו צחקו שרו.
הצטערתי קצת שארגנתי את הערב הזה. לא חשבתי שזה מה שזה יעשה לי.
אבל זה כבר נעשה.
והמחזור כבר כאן. עוד סבב יוצא לדרך. שוב זריקות שוב שאיבה שוב החזרה.
בשורות טובות....... ליטלילי
15 תגובות
עמוד 1
ראשית יומהולדת שמח שנית אני עובדת במרפאת סוכרת ( זהיא להבדיל מאי פריון בעיה כרונית ) ואני מסבירה לחולים שהם חייבים לחיות עם המחלה שלהם ולא את המחלה שלהם. זה מאוד קשה אבל אני משתדלת ליישם את ההמלצות של עצמי וכשאני מסתכלת על ילדים של אחרים אני נהנית מהם וחושבת שבסופו של דבר גם לי יהיה אחד בין אם שלי ובין אם מאומץ. אני גם שמחה ובוכה בשביל כל אחת שנכנסת להריון. את חייבת לנסות כי אחרת החיים עוברים בסבל ואף אחד לא יחזיר לנו אותם מחזיקה לך לסבב הבא ואחרון
ליטלילי, אני לגמרי איתך ולגמרי מבינה..
זה כל כך קשה..
אני חושבת שאני מתמודדת עם זה באמצעות הפיכה של כל העניין למאוד טכני.. מתנקת לגמרי רגשות.. עוד זריקה, עוד בדיקה, עוד הרדמה.. כל התהליכים הרפואיים (שהם אובייקטיבים לא קלים) הופכים אצלי לשגרה נטולת רגשות..
אבל אין ספק שזה מכה חזק כשפתאום רואים מול העניים את מה שאין..
מחזקת אותך ושולחת חיבוקים.. בהצלחה בסבב הקרוב!
תודה בנות.. זהבהחלט מחזק
יוליה אני לגמריי במקום הזה. הכי שמחה בשבילם, אוהבת אותם, מפנקת אותם, מץתרגשת איתם....
פשוט פעם ב, ברגעים של שבירה, זה מכה בי..........
ליטלילי
יפה שלי, אני כל כך מבינה אותך... בעזרת ה' זה יהיה הטיפול המנצח - קצת אמונה וזה יבוא! את כל כך לב זהב שהקדוש ברוך הוא ישמח אותך במהרה ועוד החודש!! תהיי שמחה, רגועה ותאמיני שהפעם זה הפעם וזהו, את נכנסת להריון!! כל הזמן עודדתן אותי לחשוב חיובי ולחשוב חיובי, עכשיו אני אומרת לך תחשבי חיובי והכל יהיה בסדר!
אוהבת אותך מאוד...שבוע טוב נסיכה :)))
ליטלילי את מתארת את הרגשות שלך ואני מרגישה כאילו אני כתבתי את זה מרוב שאני מרגישה כמוך. צריך לנשום עמוק, להתפלל ולקוות לטוב. ב״ה את מתחילה סבב חדש ואחרון! מתפללת בשבילך ובשביל כל בנות הפורום לבשורות טובות במהרה. שולחת לך חיבוקיםםםםם
נסיכה יפה, חודש חדש ניסיון חדש ובבעזרת ה גם הצלחה חדשה וטובה לתשעה חודשים תקינים! מחזיקה לך אצבעות שההפריה רביעית תביא בייביזז משגעים:-) לגבי חברים אני כל כך מבינה אותך, אני התחתני ראשונה מבין החברות וכולן כבר אמהות לאחד או יותר...זה קשה כל כך אבל אין לנו ברירה אלא להיות אופטימיות ולהתפלל לבורא עולם שיזכה אותנו. ..
לא פשוט כל המצב הזה...כל כישלון לקוח כל כך הרבה כוחות ואת שואלת את עצמך למה? ומתחילה לחשוב שאולי מספיק, אולי זה לא אמור לקרות, אבל הנה מגיע עוד סבוב וזה יהיה הסיבוב המנצח!!! מתפללת בשבחלך ומחזיקה לך עצבאות
אני רק אוסיף ואכתוב שאת חזקה כי את מאפשרת לעצמך את רגעי השבירה. בהצלחה מהממת!
תודה בנות יקרות...
סבב רביעי יצא היום לדרךךךךך
ליטלילי
בהצלחה יפה שלי!!!! החןדש זה החודש!! שולחת לך חיבוקי ענקקקקקקקק
היי ליטלילי
שיהיה בהצלחה מחזיקה אצבעות הלוואי וזה יהיה החודש המנצח
היי ליטלילי
שיהיה בהצלחה מחזיקה אצבעות הלוואי וזה יהיה החודש המנצח
ברוסית יש מין שיר ילדים/עממי שמדבר על אנשים שעושים לביבות. בתרגום חופשי זה הולך ככה: הלביבה הראשונה נשרפת את השנייה אני אתן למכרים את השלישית למשפחה שלי ואת הרביעית אוכל בעצמי כך שתחשבי שזו הלביבה הרביעית המוצלחת