ציץ משפריץ.... לכל המניקות ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמו שסיפרתי בעבר יש לי חזה אחד מפוצץ בחלב ואחד סבבה
    הילדה כבר לא מצליחה לאכול מהחזה החלב נשפך לה היא נחנקת
    הוצאתי את הפיטמה מהפה שח הילדה החלב לא הפסיק להשפריץ עד ששמתי עליי משהו
    אז בנתים האכלתי אותה בצד אחד ובשני שאבתי 100 תוך חמש דק
    שתבינו את המהירות והכמות חלב

מה עושים עם דבר כזהה שיפסיק
    ועוד שאלה אם הוצאתי בקבטק שאוב מהמקרר וחיממתי ליחדה כמה זמן הוא יכול להיות בחוץ?

4 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל זה מעולה שיש עודף בחלב...עדיף מחוסר...
    דבר שני- ברגע שאת שואבת במקום להאכיל זה מגרה את השד לייצר עוד חלב אז בפעם הבאה פשוט תוותרי על השאיבה ואז השד יתרגל לייצר חלב בכמות שמתאימה לבת שלך. גם לי בתקופת ההנקה היה צד אחד שתמיד היה יותר מלא מהשני וכשהרבה שעות הילד לא היה יונק הייתי קמה עם חולצה ממש רטובה מהנזילות אבל לאט לאט זה מסתדר ומסתכרן לפי הצורך של התינוק.
    במידה ואת מרגישה כאבים וגודש מטורף אז יש אפשרות לשאוב אבל ממש קצת עד להקלה.
    לוקח יום-יומיים עד שהשד מתרגל לכמויות הרצויות בשטח.
    בהצלחה!
  • גם אצלי זה היה ככה בהתחלה, בערך שבועיים שלושה החזה היה משפריץ, הכל נוזל, רפידות הנקה מתמלאות תוך שלוש שעות...
    זה מתאזן תוך חודש במקסימום.
    מה שאת יכולה לעשות זה לשאוב מעט לפני שאת מניקה ואז יש פחות לחץ וכך ישפריץ עליה פחות. כך גם היכ תגיע לחלב השמן יותר מהר יותר
    ותשתדלי להאכיל בשני הצדדים בצורה שווה.
    כשלי הייתה את הבעיה הזו הציעו לי להניק בצד אחד בכל הנקה ולא להציע את הצד השני אחרי מנוחה. כך השד מתרגל מהר יותר לייצור כמות נכונה של חלב

ואגב, אם ההנקה מסתדרת לך ויש מלא חלב הייתי מציעה לך להקפיא את מה ששאבת, שיהיה לימי בצורת...

• גם אצלי זה היה ככה בהתחלה, בערך שבועיים שלושה החזה היה משפריץ, הכל נוזל, רפידות הנקה מתמלאות תוך שלוש שעות...
    זה מתאזן תוך חודש במקסימום.
    מה שאת יכולה לעשות זה לשאוב מעט לפני שאת מניקה ואז יש פחות לחץ וכך ישפריץ עליה פחות. כך גם היכ תגיע לחלב השמן יותר מהר יותר
    ותשתדלי להאכיל בשני הצדדים בצורה שווה.
    כשלי הייתה את הבעיה הזו הציעו לי להניק בצד אחד בכל הנקה ולא להציע את הצד השני אחרי מנוחה. כך השד מתרגל מהר יותר לייצור כמות נכונה של חלב

ואגב, אם ההנקה מסתדרת לך ויש מלא חלב הייתי מציעה לך להקפיא את מה ששאבת, שיהיה לימי בצורת...

• אני אוהבת שיש לי יותר, מרגיש לי יותר בטוח. בכל אופן, אם את רוצה להוריד כמות, תורידי למינימום שאיבות בצד הזה (ככה תתרגלי לייצר בהתאם לביקוש שלה) ובינתיים אפשר לשחרר עם קצת סחיטה ידנית. אצלי כשאני מאבדת איזון בין הצדדים הקטנה מיד מגיבה לזה, כך שלדעתי כדאי לנסות לשמור על איזון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה