מתלבטת בנוגע לסלקל.. אשמח לעזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אשמח לעצתכן..

אני בהריון ראשון, השבוע אקנה את עגלת אינגליזינה טרילוגי ומתלבטת בנוגע לסלקל..

זה קריטי שהסלקל יתחבר לעגלה?
    היחיד שמתחבר לעגלה זה דגם הגי של אינגליזינה, הייתי שמחה לשמוע ביקורות עליו

האפשרות השניה זה לקנות סל קל של מקסי קוזי שלא מתחבר לעגלה.

מה דעתכן? אינגליזינה שמתחבר לעגלה או מקסי קוזי שלא מתחבר?

תודה!
11 תגובות
עמוד 1
  • אני לא הולכת לקנות סלקל שמתחבר לעגלה כי אומרים שבכל מקרה לא בריא לתינוק להיות בו יותר מ45 דק' אז אני לא אסתובב איתה בתוך הסלקל ממילא.

ממש נדלקתי גם על הטרילוג'י בצבע ג'ינס!
    איזה צבע של הטרילוג'י בחרת ובאיזה מחיר אם אפשר לשאול?
  • היי
    אני קניתי את העגלה הזו עם הסלקל שמתחבר לעגלה
    גם ככה צריך סלקל אז אם כבר שיתחבר לעגלה.
    אפשר לשים אם קופצים לאיזה מקום הבנתי שעד שעה זה בסדר.

• לי העגלת גינס עלתה 3800 כולל סלקל.
  • תיקון טעות בחרתי את היקרה יותר אז עשו לי אותה כולל סלקל הגי
    4380
    בדקתי עכשיו לפי החשבונית עשו לי הנחה על הסלקל.

• עוד לא החלטתי לגבי הצבע אבל לפי מה שראיתי המחיר של העגלה 3850 ₪, המחיר של סלקל הגי 750 ₪ ובטח צריך גם מתאם

המחירים שכתבתן זה מהתקופה האחרונה?
  • לי יש סלקל של סייבקס ועגלת מימה קסרי
    מאודדדד מבסוטית שהוא מתחבר לעגלה רעיון גאוני
    לא תמיד נוח להעמיס את כל האמבטיה באותו זה תופס הרבה מקום והרבה זמן במיוחד כשאת לבד.
    הרבה פעמים הילדה נרדמת בנסיעה וכשמוציאים מהסלקל לעגלה היא מתעוררת וחבל....
    אני לא בעד להעיר

• כן הזמנתי לפני שבוע

• כמו שכתבו לך - לא בריא להשאיר את התינוק בסלקל יותר מ-45 דקות אז לא הייתי ממליצה לך לקנות כיסא לפני התאמתו לעגלה, והכיסאות של מקסי קוזי מאוד מומלצים
  • לא בריא לשים את התינוק בפנים מעל שעה מהסיבה הפשוטה שכשהם תינוקות זה מגביל להם את התנועה ויש חשש שזה יקבע את השלד לגדול עקום. בדיוק אותו הדיון קיים על טרמפולינה ונדנדה לתינוקות.
    אבל כשהתינוק גדל יורד החשש הזה. הסלקל משמש אותנו עד גיל שנה או 9 קילו ולכן באיזשהו שלב הוא בעצם גם המעבר בין האמבטיה לטיולון.
    אני קניתי סלקל שמתחבר לעגלה וכך נוח לי יותר להעביר את הקטנה מהרכב לעגלה בלי להעיר אותה - אני פשוט מעבירה את כל הסלקל.

• תוכלי למצוא כאן סל קל נהדר.
    יש להם מגוון רחב, בטח תמצאי משהו מתאים.
  • אני בעד סלקל שיכול להתחבר לעגלה. אם את קונה משהו חדש ואיכותי אז למה שלא תהיה לך האופציה הנחמדה הזו?! זה ממש עוזר ליציאות קצרות מהבית עם תינוק, אם הוא נרדם את לא מסתבכת עם להעיר או לא, להוציא מהסלקל וכו'. ..
    לכל יציאה קצרה מהאוטו לנו זה היה ממש נוח בקפיצה לרופא/בנק/סידורים קצרים.. (שהוא צריך תיכף להתעורר והמעבר יפריע- יש תינוקות שזה לא מזיז להם, אבל אם יש לך ילדון שרגיש ומיד מתעורר אז זה קריטי...) לדעתי המתאם של האמבטיה הוא גם המתאם של הסלקל, לא מתעסקים במתאם בכל יציאה... זה עניין של 3 שניות כמו אמבטיה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה