תחושת מחזור בתחילת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן ונעים מאוד להכיר :)

שמי הדר ואני בת 32.

בעלי ואני סגרנו עכשיו את החודש השני לניסיונות. האמת היא שהייתי בטוחה שגם החודש זה לא הצליח, כי אני כבר למעלה משבוע עם כאבי טרום מחזור ממש ממש חזקים ותחושה של זה הולך להגיע כל רגע. אתמול כבר הלכתי לישון עם פד, כי הייתי בטוחה שאקום במחזור. היום בערב, בדרך חזרה מחברים, החלטנו בכל זאת לעצור בסופר פארם ולקנות בדיקת הריון. קניתי בדיקה של מקלון הזהב והייתי בטוחה שהתוצאה תהיה שלילית, אבל... איך שסיימתי לטבול את המקל, עוד לפני שהספקתי להניח אותו בצד, התקבלו שני פסים חזקים וברורים.... :)

מצד אחד אני ממש שמחה, כי הכנתי את עצמי לתקופה ארוכה מאוד של ניסיונות. מצד שני אני קצת חוששת, גם בגלל התחושות המאוד מאוד מאוד חזקות של אני עומדת לקבל מחזור כל שנייה וגם כי לקחתי לפני יומיים כדור אחד של נרוסין לשיכוך כאבי מחזור (הייתי בטוחה שהנה זה בא) ועכשיו הבנתי שאסור לקחת את הכדור הזה (אבל לא חשבתי לרגע שאני בהריון).

מחר אקבע תור לגניקולוג שלי ונראה מה הלאה. סליחה שאני חוזרת על זה שוב, אבל ממש כואבת לי הבטן, זה כזה מוזר.
18 תגובות
עמוד 1
  • גם לי לפני שגיליתי שאני בהריון
    הרגשתי שאני כל רגע עומדת לקבל והיו כאבים ממש כמו תחילת מחזור ..
    בהצלחה שימשיך קל ותקין
  • קודם כל - מזל טוב
    איזה יופי, שמחה בשבילך מאמי

דבר שני - זה נורמאלי וטבעי
    גם לי היה ככה, הרגשתי שאני הולכת לקבל כל רגע, אבל לא קבלתי, זה התחושה שיש.
    אל דאגה , קחי כדור אקמול ותנוחי הרבה

בהצלחה מאמי ובבריאות
  • הכאבים התגברו מאוד אתמול בערב, אז התקשרתי למוקד אחיות של הקופה. האחות הלחיצה אותי שזה לא אמור לכאוב ושזה אולי מעיד על הריון חוץ רחמי. היא התעקשה שאלך למיון עוד בלילה. הלכתי למיון והרופא ישר אמר שזה נורמלי. הוא ראה שק הריון צעיר ברחם ורירית מעובה. התבטא שלי היא 1267. כלומר הכל טוב :)

הוא אמר לי שאני שבוע 4+6 ולגשת לאולטראסאונד לבדיקת דופק עוד שבוע

• ווואי מהמם, איזה כיף לך

ובעיקר שהכל תקין, רק בבריאות והצלחה רבה

• איזה כיף! שיהיה המון המון בהצלחה
  • גם לי היתה תחושה שאני הולכת לקבל מחזור, בתחילת ההריון.
    ההרגשה הזאת, או בעצם הכאבים, נובעים מעובדה שהרחם שלך מתרחב כדי להכיל עובר.

לגבי כדור לשיכוך כאבי המחזור, אני יכולה להרגיע אותך שגם אם אישה בהריון לוקחת כדור שאסור לקחת בהריון, על הפעם הראשונה לא קורה שום נזק לעובר.
    תחשבי כמה נשים לא יודעות שהן בהריון ממש בהתחלה, ויוצאות לפאבים לשתות,
    או לוקחות כדורים לשכוך כאבים או כל דבר אחר שאסור בהריון.
    ועדיין לא קורה שום דבר לעובר.
    אל תדאגי, העובר בסדר גמור
  • תודה רבה בנות! ממש הרגעתן אותי
  • גם לי היו כאבים כאלה בתחילת ההריון .
    זה טבעי לחלוטין

• מזל טוב!!!

• טוב - עדכון מהשטח:

ההריון רחמי, שק הריון יפה ורואים שק חלמון, אבל לא רואים עדיין דופק.
  • בהצלחה מותק,

הבנתי שהמון פעמים לוקח זמן לשמוע דופק
  • טוב אני מפגרת ממש. הבטא בשבת בלילה הייתה 1267 וכמו סתומה הלכתי לעשות בדיקת דם היום שוב. זה בטוח לא הכפיל את עצמו עדיין, אבל ברור לי שברגע שאראה את התוצאה בעיניים, שזה לא הוכפל אני אבהל בטירוף...
  • איזה יופי לגלות הריון!
    שיהיה מזל טוב ובהצלחה!

• התוצאות של הבטא השנייה היו משביעות רצון, בשבת בלילה הבטא הייתה 1267 ובשני בבוקר 2372. יחד עם זאת עדיין מאוד כואבת לי הבטן וזה מלחיץ וגורם לי לחשוב על הריון חוץ רחמי. מצד שני הרופא במיון בשבת אמר שהשק הריון הצעיר נראה לו תוך רחמי, אז כנראה שאני יכולה להיות רגועה.

מה שכן, כולה שבוע חמישי וכבר התאבון שלי עלה פלאים, אני הכי לא אוכלת מסודר ביומיום ופתאום אני רוצה לאכול כל הזמן :-)
  • בשעה טובה הדר, נעים להכירך
    שיהיה קל ותקין

• בשעה טובה הדר, נעים להכירך
    שיהיה קל ותקין

• גם לי נעים מאוד :-)

צודקת, זה באמת מוקדם, בייחוד שהמחזורים שלי ארוכים 31-33 יום, כך שהביוץ הוא לא אחרי 14 יום מהמחזור. מה שמוזר זה שגם הרופא במיון וגם הרופא שלי אמרו לבוא אחרי עשרה ימים לדופק, כלומר ביום רביעי בשבוע הבא. אם היום אני 5+1 אז אני סך הכל יהיה באמצע שבוע 6
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה