חדשה כאן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות - חדשה כאן. מנסה להרות כ 10 חודשים. יש לי בבית 3 בנים ומאוד רוצה בת. 3 הילדים נקלטתי ישר וניסינו לתכנן בת. אחרי 3 חודשים ללא הצלחה להיקלט עזבנו את הקטע ומנסים להרות בלי תכנון לבת ( זמנים וכדו..). עכשיו אנחנו בשלב לפני הזרעה ולי יש צילום רחם שבוע הבא. בעלי עשה בדיקת זרע ויצא הכל טוב חוץ מתנועתיות נמוכה ( הרופא שלי אמר שזה לא אמור להפריע להריון). בקיצור- באסה... מישהי כאן גם עם ילדים שנקלטה בקלות ועכשיו מתקשה? אגב- רואים ביוץ. זה נכון לגבי תנועתיות של הזרע? כיף שיש עוד בנות כאן שמבינות כי אני לא מדברת על זה עם אף אחד
4 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    קשה לי לענות לך על השאלות שלך, אבל גם אני עברתי שבוע שעבר צילום רחם.
    בפעם הראשונה נכנסתי להריון אחרי 9 חודשים. הפעם אנחנו גם מנסים להכנס להריון כבר 9 חודשים, אז הרופא שלח אותי לצילום רחם. הבנתי מהרופא ומקריאה באינטרנט שתוך חודשיים מצילום הרחם יש סיכויים גדולים מאוד להכנס להריון.
    מקווה שזה מה שיקרה

שיהיה לך המון בהצלחה!!!
  • תודה רבה ובהצלחה! אני ממש חוששת מהצילום רחם. מקווה שיעבור בקלות יחסית!

מחכה כבר :)
  • אני גם חששתי מאוד מהצילום רחם.
    ההרגשה בזמן הצילום היא של כאבי מחזור חזקים. אני לקחתי כדור אדוויל חצי שעה לפני כדי להקל על הכאבים.
    הצילום עצמו הוא לא יותר משתי דקות.
    תצטיידי בפדים לאחר הבדיקה, למרות שהם נותנים. יהיה לך דימום קל באותו היום וזה יעלם.
    בהצלחה!!!
  • היי, ראשית קליטה מהירה והריון קל
    לגבי צילום רחם - אני משתדלת לענות לכל מי שצריכה לעשות ולהרגיע.
    זו בדיקה עם שם רע מאוד אבל אני לא הרגשתי שום דבר לא במהלך ולא אחרי.
    כן מומלץ לקחת כדור שאת לוקחת לכאבי מחזור ( במידה ויש לך )
    לבוא רגועה ולדעת שזה די משתנה מאחת לשנייה אבל במידה ואין לך חסימות/הידבקויות הבדיקה ממש לא כואבת. אם כן יש לך אפשר לטפל בהן במהלך הבדיקה וזה חוסך הרבה טיפולים קשים בהמשך
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה