שבוע חמישי (?) ועדיין אין שק הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות , חדשה טרייה פה באתר.... רציתי לדעת אם מישהי מכן עברה חוויה דומה...
    המחזור איחר (ביום) ועשיתי בדיקות הריון ביתיות שיצאו חיוביות , הלכתי לרופא לבדיקת אולטראסאונד והוא לא ראה שק הריון .. לפי החישוב אני אמורה להיות שבוע חמישי ...
    ה ביוץ שלי היה רק ביום ה-17 או ה-18 אז יכול להיות שגיל ההריון מוקדם מכך
    האם זה הגיוני לא לראות עדיין שק?
    עשיתי בדיקות גם ויש שוב ביום שני אבל המתח הורג אותי ... ופה אציין שאת ההריון בקודם הייתי צריכה להפיל כי לא התפתח עובר :-)

ממישהי חדשה ומודאגת
3 תגובות
עמוד 1
  • היי, אני גם עכשיו התחלתי שבוע חמישי וגם אצלי יש ביוץ מאוחר (מחזור של 31-33 יום). הבנתי שזה עוד ממש ממש ממש מוקדם וההריון עוד מאוד צעיר, אז במקומך הייתי ממתינה עוד קצת ובודקת שוב. הבטא עלתה?
  • היי... תודה על התגובה....
    עשיתי בדיקות בטא ובשבוע שעבר הבטא שלי עלתה ל-3000
    ( שזה סימן טוב) .. שבוע הבא אני בבדיקת אולטראסאונד :-)
    תחזיקי לי אצבעות
    מתי ראו לך שק הריון?
  • אצלי ראו שק בשבוע 6 ..
    אין מה להיות בלחץ הכל יהיה תקין אל תדאגי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה