שאלהה דחופה בנוגע לשומר חום לבקבוקים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קניתי את השומר חום הזה מקלקר לשני בקבוקים
    אם הטמפרטורה היא בין 19-22 מעלות החלב יכול להיות בחוץ 10 שעות בערך
    ואם מעל 22 אז רק 4 שעות
    ואני כל פעם יוצאת רק עם מנה אחת כי אני מפחדת להחזיק את החלב יוצר מ3-4 שעות
    כי אני לא יודעת מה הטמפרטורה

מישהי יודעת? זה מאודדדד יעזור לי

8 תגובות
עמוד 1
  • היי לולי אני לא יודעת לומר לך לגבי השומר חום, אבל יכולה להמליץ לך על מחמם בקבוקים של טומי טיפי אני נעזרת בו המון ולא צריכה לחמם מראש את החלב.

בהצלחה

• את מסתובבת עם מד חום בכיס?...
    תשחררי חיים שלי!!! הכל טוב!!!!!!!!!!!
    חולה עליך יא לחוצה

את בכלל מניקה לא? מה נסגר???

אין כמו טומי טיפי בעולם!

• כן אני מניקה אבל אי אפשר להשאיר חלבשאוב בחוץ כמה שרוצים

• חלב בחום החדר עד 22 מעלות יכול להיות עד 10 שעות בחוץ. (בקיצר, חום החדר בחורף ללא חימום)
    אם עבר את ה 22 מעלות ועד 24 מעלות ניתן להשאיר בחוץ עד 4 שעות.
    עכשיו, השאלה היא כזו - את יוצאת להסתובב בחוץ עם התינוק או הולכת לבית אחר? אם את הולכת לבית אחר קחי איתך מספיק מנות ושימי שם במקרר
    אם את יוצאת החוצה, מנה אחת מספיקה לך לכמעט 6 שעות מחוץ לבית - תאכילי בבית ואז תצאי כך שתקחי איתך מנה אחת

• לא תמיד מנה אחת מספיקה לי וזה בעייתי לי מאוד
    אני רוצה לצאת עם 2 מנות מהבית ומפחדת להחזיק את החלב בחוץ יותר מידי זמן
    כי אם אני מניקה ואז יוצאת אחרי שעתיים היא כבר רעבנ נותנת לה את הבקבוק ונתקעת בלי אוכל לאחרי זה
    יוצא שאני לא יכולה לצאת מהבית יותר מ3-4 שעות

• נשמע מעצבן נכון? אי אפשר לצאת מהבית ליותר מ 3-4 שעות...
    לולי יש לך תינוקת בת חודש פחות או יותר, בגיל הזה אין מה לעשות - אם את לא מניקה בחוץ את לא יכולה להיות מחוץ לבית מעל 3-4 שעות...
    אני אשמע מעט רעה אבל - תתמודדי!
    חכי היא תגדל, תתחיל לאוכל במרווחים גדולים יותר ואז לא תהיה לך הבעיה הזו

• למה את לא מניקה מחוץ לבית?? בהמון מקומות היום יש חדרי הנקה, אם לא אפשר סתם להיכנס לחנות בגדים ולהתנחל באיזה תא או משהו כזה (חנויות לדברי תינוקות הרבה פעמים מאפשרים להניק באיזו פינה בחנות). לגבי שומר חום, קניתי גם כזה, ואני מצליחה לדחוף בתוכו גם קרחון כזה של צידנית (אני משתמשת בזה לאחסון תרופות של הקטנה בנסיעות, אבל זה אותו העיקרון..) אם זה לא נכנס לך עם הבקבוקים, את החלב תשימי בשקיות המיועדות לכך ואת הבקבוקים סתם בתיק.
  • אגב יש אפליקציות שמציגות את הטמפרטורה בחוץ, את יכולה להעזר בהן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה