טפשת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות,
    האם אתן חווות טפשת הריון?
    איך בדיוק?

ספרו שתפו :)
3 תגובות
עמוד 1
  • חחח זה נקרא טמטמת היריון.. בעלי תמיד רב איתי שהוא אומר לי דברים והוא טוען שאני לא זוכרת... או שהוא אומר שאני מדברת מתוך שינה בזמן שלפני ההיריון מעולם לא דיברתי!!! זה גם מתבטא שלפעמים אני באה להגיד כל מיני דברים ואני אומרת אותם בצורה הפוכה,כמובן שאת כל מה שהוא אומר אני מכחישה חחחח אבל הסניליות קצת משפיעה

• זה השם השני שלי בתקופה האחרונה...
    אולי בגלל שאני צריכה לדאוג להכל
    והראש שלי לא פה.
    לפעמים אני נקרעת על עצמי ולפעמים משתגעת מעצמי

• חוויתי את הטפשת הזו...
    אני אדם מאוד חד ומשתמשת במילים גבוהות יחסית לסביבה שלי
    בהריון פיתאום שכחתי מלא מילים, רמת השפה ירדה לשפה פשוטה יותר, הייתי מדברת ונתקעת באמצע המשפט - שוכחת מה רציתי להגיד בכלל...
    והכי מעצבן - הייתי נכנסת לחדר בבית ולא יודעת למה הלכתי לשם! רציתי לעשות כביסה, הלכתי לחדר האמבטיה ופיתאום נעצרתי ולא הבנתי מה אני עושה שם. או שהלכתי לחדר להחליף בגדים נעמדתי מול הארון ולא הבנתי מה אני עושה שם...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה