היי לכולם..חדשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולכן...כמה זמן אני צופה וקוראת בםורום הזה...
    רואה את החיזוקים ...התמיכה והעידוד שלכן..ועל זה יישר כח בנות יקרות
    טוב אז החלטתי לרשום לכן כדי גם קצת קצת לקבל את העידוד ממכן יקרות..ומקווה שבהמשך אעניק לכן בחזרה..
    אז ככה...
    אני בת 34 ..בטיפולי ivf, כרגע אני אחרי שאיבה והחזרה 2...יום שלישי צריכה לעשות בדיקת בטא...אבל היום הקדמתי מהלחץ ועשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי...!
    מה עושים עם הייאוש הזה והמחשבות כמובן (למה זה לא נקלט? למה אני צריכה לעבור עוד פעם?)
    אז המשך יום טוב לכולנו..
13 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל בהצלחה! מאחלת לך שהות קצרצרה בפורום -
    אני מבינה את הלחץ הזה, מאוד, הייתי שם - אבל תשתלי להמנע מהבדיקות הביתיות האלו - הן לא מדויקות וסתם עולות כסף (פעם מישהי הגדירה את זה שזה כמו להשתין על שטר של 20 ש"ח...)
    אצלי גם הבדיקה היתה שלילית והבטא חיובית (באותו יום עשיתי!)
    עוד קצת להתאפק.. והלוואי בטא חיובית וגבוהה!
  • תודה רבה...
    ובאמת מקווה שהבטא תצא חיובית למרות שהיום הבדיקה הביתית יצאה שלילית
  • היי קודם כל הרבה הרבה בהצלחה, כולנו עורים את אותה הדרך ומפעם לפעם לומדים, בפעם הראשונה היו לי דימומים חזקים מיום השביעי לאחר החזרה ובדיקה ביתית יצא חיובית ( ועשיתי כאלה עמיים ביום) בסופו של דבר היה הריון כימי,באמת שלא כדאי לעשות את הבדיקות האלה זה כל כך מטעה ומבלבל.
    הרבה בהצלחה בפעם הבאה והכי חשוב זה לאמין חזק והכל יצליח
  • בעז"ה
  • קודם כל ברוכה הבאה לשהות קצרה!
    לפעמים שעושים את הבדיקה מוקדם מידי אכן יוצא שלילי כי ההורמון נמוך מידי ולא מספיק על מנת שהבדיקה תזהה אותו....
    מאחלת לך בטא ענקית בעזרת ה' ביום שלישי
  • היי (:

בדיקות הריון ביתיות בתקופות של טיפולים - לא אמינות בשלב כזה...

ממליצה לא לעשות ואם את עושה לא להסתמך עליהן

חכי בסבלנות לבטא למרות שזה ממש קשה ומתיש

חיוך גדול והרבה אמונה...

שיהיה בהצלחההההה

ליטלילי

• איזה מדהימות אתן !!!! פשוט מדהימות !!!
    עשיתי היום בדיקת דם...(יום 12 להחזרה)
    מקווה לחיובי... בינתיים נקזוז את הציפורניים טוב טוב עד הצהריים....
  • נו....יש חדש?????
  • היי דורית מקווה שבנתיים התבשרת בבשורות טובות... בכל מקרה שיהיה הרבה בהצלחה ואנחנו לרשותך לעודד, להקשיב.

חיבוקים

לילך
  • אז ככה...אין הריון
    ולא ידעתי שצריך חודש המתנה כדי להחזיר מוקפאים...אופ..
  • אוי... מאחלת לך בהצלחה למחזור הבא!!
  • אוף....

נחזיק אצבעות לפעם הבטה..

למה צריך לחכות חודש?

ליטלילי

• תודה
    יש לי מוקפאים וחשבתי שאפשר להחזיר אותם החודש...אבל אמרו לי שצריך כדורים ולכן אני אמורה לחכות חודש...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה