רופא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם, אני מנסה להיכנס להריון כ 10 חודשים (מאפריל שנה שעברה). בעבר לא היה לי בעיה להיכנס להריון. עשיתי בדיקת דם הורמונלית שיצא תקין ובעלי עשה בדיקת זרע (שיצא הכל תקין חוץ מתנועתיות נמוכה אך הרופא נשים שלי אמר שזה בסדר). יש לי צילום רחם שבוע הבא. הרופא שלי אמר שאם אחרי הצילום לא אצליח להיכנס להריון אז נתחיל בהזרעות ללא תרופות (אני במעקב ביוץ והרופא רואה ביוץ). בקיצור לשאלתי- מתי עוברים לרופא פריון ? או שהכל עושים דרך רופא נשים ? אני חדשה בנושא הזה וממש מבואסת! (ילדתי פעם אחרונה לפני 4 שנים)
6 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה לשהות קצרצרה!!!
    גם אני מחכה למחזור ע"מ לעשות צילום רחם :-\ בהצלחה עם זה!
    אני חושבת שאחרי הצילום רחם את יכולה לעבור ולהגיד לו שאתם מנסים כבר מעל לשנה.. כדי שיתחילולבדוק..
    בעז"ה יהיה בסדר גמור והלוואי שתיקלטי אחרי הצילום רחם !
  • גם לך !!! אני כבר קיבלתי היום אז קבעתי תור לשבוע הבא.. באמת אחרי זה אם לא אקלט אבקש מהרפוא נשים שלי שיפנה אותי לרופא פריון.
  • אנחנו מנסים גם כ-9 חודשים והרופא נשים כבר פנה אותי לרופא פריון, הייתי בצילום רחם . לבעלי יש בעיה קלה במורפולוגיה. הרופא המליץ הזרעות עם זריקות הורמונים.
    למרות שהמחזור שלי סדיר ויש ביוץ.
    הוא טוען כי האופציה היחידה לדעת אם היה ביוץ זה הריון :)

בהצלחה!
  • מעניין למה הרופא שלי אמר שאם יהיה הזרעה זה יהיה בלי הורמונים....הרופא שלי ממש לא ממהר לשלוח אותי לרופא פריון. כל הבדיקות השגתי ממנו רק כי התעקשתי. הוא טוען שהכל בסדר וצריך סבלנות. לי נראה שכן יש בעיה כי עובדה... אני לא בהריון עדיין.הוא רופא טוב אבל אולי אופטימי מידי :(
  • אני לא ממש בקיע לנושא כי ישר עברנו לרופא פיריון, אבל עד כמה שנאי יודעת מנסים הזרעות שלושה חודשים אם אין תוצאה אז...בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה ווהלוואי ולא תצטרכי רופא פריון
  • לפעמים זה לוקח זמן.. עובדה שלפניכן נקלטת טבעי.
    אני ממליצה להוריד קצת לחץ, ואם עוד חודש זה לא יקרה לבקש הפניה לרופא פריון.
    הכי חשוב לחשוב חיובי.

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה