נכון שזה מוקדם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אבל אני אוהבת להיות מחושבת מראש
    ואני שוב בהתלבטויות...

מה לעשות עם המיטות של הילדים?

בע"ה שהבייבי יוולד הוא ישן בעריסה 3 חודשים ומה אז?
    מינסתם אעביר אותו למיטת התינוק, תהל תעבור למיטת המעבר
    ונהוראי?
    אני מתלבטת אם לקנות לו מיטה של גדולים.
    או לקנות עוד מיטת מעבר
    או אפילו קומותיים...

בחדר החדש שלהם יש מקום לפיל
    הוא ענק בטירוף כך שאין לי בעיה של מקום
    השאלה מה יהיה הכי פרקטי, נעים ונוח.

מה אומרות? יש הצעות?

5 תגובות
עמוד 1
  • הכי כיף לדעתי יהיה מיטה עם מיטה נוספת נשלפת (מיטת אורח ),ככה נהוראי יכול לישון למעלה ותהל למטה (אני מפחדת ממיטות קומותיים ) ותינוקי יקבל מיטת תינוק כמובן אפשר שקודם תהל תישן במיטת מעבר ורק בסביבות גיל שנתיים תעבור למיטה יחד עם נהוראי .

h
  • מסכימה עם כל מה ש- eski כתבה

• נראה לי שהוא קטן מדי לקומותיים לא?
    הכוונה שלכן שתהל תישן במיטה הנפתחת?
    נראה לי שתקני לו מיטה של גדולים כבר. עוד מעבר זה מיותר לדעתי
  • אני חושבת על אותו הדבר בדיוק!
    לנו יש מיטת מעבר נוספת שקיבלנו במתנה משכנים שעזבו.
    הייתי ממליצה לך על שתי מיטות מעבר ולבייבי מיטת תינוק.
    באתר ״אגורה״ יש כל יום מיטות מעבר למסירה (חינם - אין כאסף),
    במצב מעולה!
    נצלי את ההובלה שכבר הזמנתם לקחת מיטת מעבר נוספת,
    ואחסני אותה עד שתצטרכי אותה.
    כשהילדים יגדלו (גילאי 5-6) אפשר לחשוב על מיטה נפתחת או קומותיים.

בהצלחה אהובה!
  • היי שירוש׳
    אני במחשבה לאחור כשקניתי לרואי את המיטה הייתי צריכה ישר לקנות לו מיטה של גדולים מיטה וחצי ולא את המיטות היפות מעץ מלא כמו שפירסמו לך פה שהיא אומנם גם רחבה 90 ס״מ ... הזמן עובר כל כך מהר ועכשיו נראה לי שהחדר שלו ילדותי מידי והוא צריך חדר של גדולים יותר...
    ולענבר קניתי בזמנו גם מיטה כזאת בגוונים של ורוד שעוד היתה תינוקת קטנטנה וקניתי להם חדרים קומפלט אז כבר קניתי ואמרתי שלא אצטרך להתעסק עם זה בהמשך ולמצוא את הצבע המתאים וכו ... אז החלטתי שאת החדר של רואי אהפוך לחדר של אלה בהמשך עם כמה נגיעות בוורד צבעי בנות וכו ׳ ורואי יקבל חדר חדש של גדולים שיוכל להמשיך איתו עוד המוןןןןן שנים !
    אם מהתחלה הייתי קונה לו מיטה וחצי לא הייתי מחליפה לו כלום , מזל שיש את אלה (;
    גם אחותי שהקטנה שלה בת 3 קנתה לה מיטה וחצי וגם החברות שלי עם ילדים קטנים קנו להם מיטה וחצי גדולות ויפות !

אביבית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה