בית חולים מאיר בכפר סבא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי מכירה מקרוב את המקום? איך מחלקת היולדות שם? הבית חולים 5 דקות מהבית שלי. אשמח לתגובות מבנות שמכירות/היו/שמעו או אפילו ילדו שם
5 תגובות
עמוד 1
  • אני ילדתי במאיר פעמיים
    לי היה טוב בשתי הלידות , לא ציפיתי ללוקסוס ,בכל זאת זה בית חולים ,הצוות היה טוב ,רוב המיילדות פשוט מקסימות .
    מה שכן חשוב , וזה תקף לגבי כל בית חולים זה לדעת את הזכויות שלך .
    כמו למשל לסרב לבדיקות מיותרות ,לבצע מוניטור בעמידה ולא בשכיבה (אז פחות כואב) גם בדיקת פתיחה לא צריכה להתבצע על הגב , אפשרי גם בתנוחת 6 ,אם יצא לך מיילדת שלא לרוחך או שלא תומכת בלידה שאת רוצה זכותך לבקש מיילדת אחרת ,יש חדר לידה טבעי ללא תשלום במאיר ,ויש ביות מלא ,חדרים מאוד נעימים בביות מלא ממש מתחם נפרד -לי היה הרבה יותר נעים שם .
    תינוקיה מקסימה עם מנהלת ג'ניס שהיא יועצת הנקה מוסמכת .כשיש מספיק כח אדם תמיד מנסים לעזור בהנקה וגם בטיפול בתינוק . מה שחשוב זה לבוא עם גישה נעימה ולא בדרישות .
    בשבילי מאיר זה כמו בית ,ולא הייתי מחליפה אותו בשום בית חולים אחר כמה שמפואר הוא לא היה , כי גם בכל מקום יש פאשלות ויחס לא טוב לפעמים ,כולם בני אדם .

איזו לידה את רוצה ?
    יש את לניאדו שגם מבחינת הלידה נחשב בית חולים טוב-במיוחד אם את בכיון של לידה טבעית אז יש שירות מיילדת פרטית וחדר לידה טבעי
  • גם אני ילדתי במאיר את שתי ילדי הייתי מטוד מרוצה צוות מעולה בלידה השנייה לפני שלושה חודשים הייתי המון שעות בחדר לידה והספקתי להכיר הרבה מיילדות כולן מקסימות.מתוקות גם במחלקנ נעים ונחמד בקיצור אני הייתי מרוצה
  • גם אני ילדתי במאיר את שתי ילדי הייתי מטוד מרוצה צוות מעולה בלידה השנייה לפני שלושה חודשים הייתי המון שעות בחדר לידה והספקתי להכיר הרבה מיילדות כולן מקסימות.מתוקות גם במחלקנ נעים ונחמד בקיצור אני הייתי מרוצה
  • ילדתי במאיר לפני חודש, לא מצטערת לרגע. אחלה צוות, גם חדר לידה וגם במחלקות.
    כמו שמאיה כתבה, האישפוז לא לוקסוס גדול, אבל זה מה זה לא עניין אותי בזמן אמת. העיקר זה המקצועיות והיחס.

~~ענת~~
  • אני ילדתי במאיר והייתי מאוד מרוצה

מחכה ללדת שם שוב בע"ה בקיץ
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה