היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום בנות...אני כבר 11 יום אחרי האחזרה ולפני שבוע ועד עכשיו יש לי כאבי מחזוחר שבאים והולכים ממש מפחיד מקווה שבעוד יומיים היה חיוביב ה צ ל ח ה לכולןןןןןןן ואמן אמן בעזרת ה" לכולם חיובי והריון קל וכיף
כאבי מחזור לא אומרים כלום... מחזיקה לך אצבעות לבטא מעלפת בעזרת ה'
בהצלחה..
ליטלילי
ההפף כאבי מחזור אומרים שהשתרשות הייתה מוצלחת בהריון הראשון הייתי בטוחה שאין הריון בגלל כאבי מחזור חזקים וכש הגעתי לרופא כבר אחרי תשובה חיובית הוא הסביר לי שזה נורמלי כי הרצועות שמחיזקות את הרחם נמתחות. בהצלחה
גם אני מחכה השבוע לבדיקת בטא .נפוחה עם כאבי מחזור וכאבים בחזה מחכה שתגיע כבר הבדיקה להוריד את סף המתח!!!
בהצלחה!!!ואמן נתבשר כולנו בבשורות טובות
אמןןןןןןןןןןן מחר זה הבטא נראה מה יצאה לנו בסוף בהצלחה בנות אמן שהיה בטא חיובית לכולןןןןןןן אמן אמן בעזרת ה" תודה על הכל בנות שמחה שיש אותכם
הייייי
יש לך בשורות טובות בשבילנו???
ליטלילי
לצערי לא שלילי לא נורא חודש חדש לטיפול חדש בעזרת ה" היה חיובי אמן אמן לכולןןןןן
בע"ה.. שיהיו בשורות טובות!!!
ליטלילי
נסטיצ'קה, יהיה בסדר מותק !!!! בהצלחה
בהצלחה בסיבוב הבא יקירה
לא נורא חמודה הכל יהיה בסדר בסוף, המון בהצלחה
איזה כיף שיש פה אתכם תודה על הכל מקווה שהסבב הבאה היה המוצלח בהצלחה לכולנו
לא נורא מתוקה, מחזחקה לך אצבעות לסבב נוסף שיצליח ושולחת לך חיבוקי ענק!!