אמבטיה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    שאלה... הקטנה בת 5 שבועות, עדיין אין שגרה קבועה בשעות כמובן. מנסה לכוון אמבטיה לשעה קבועה בערך אבל לא תמיד יוצא. למשל היום אכלה ב-5, הייתה ערה, והרגע נרדמה אחרי שהייתה עייפה.
    לדעתכן זה בסדר להעיר אותה בעוד חצי שעה לאמבטיה וא"כ האכלה לפני שינה? או לא להעיר ולדלג על אמבטיה?
    כל פעם יש לי את הדילמה הזאת...

~~ענת~~
4 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי תחכי שהיא תתעורר ואז תעשי לה אמבטיה תאכילי ולמיטה. אין מה לעשות ילדים הם לא שעון שווייצרי, יש להם שעות שלהם, בטח בגיל כזה קטן, המוח מתחיל לסדר זמנים רק בגיל 6 שבועות..
  • היא ממש פיצית.
    אי אפשר לפתח שגרה בגיל כזה.....
    אל תעירי היא צריכה לישון לקבל כוח ולגדול....
    לא קריטי אמבטיה אפשר גם מחר..

• אל תפריעי לה לישון פעם הבאה אם את רואה שהיא
    לפני אוכל או שעה אחרי והיא ערה תקלחי אותה
    גם אם זה מוקדם וזה בשעה 5
    כשהיא תגדל קצת עוד כמה שבועות היא תהיה
    ערה יותר זמן במשך היום ותוכלי לקלח אותה
    בשעה שתרצי פחות או יותר
  • להעיר לא הייתי מעירה
    השגרת מקלחת שלך יכולה להתחיל מכך שמתישהו בין 6-8 בערב תעשי לה מקלחת. מתי שהיא מתעוררת ולפני האוכל.
    לאט לאט זה יסתדר לך
    אני בהתחלה הייתי עושה מקלחת ב 6 ועכשיו זה כבר זורם יותר לכיוון 7 וחצי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה