על בנים ועל בנות - סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    החלטתי לחזור קצת לפעילות בפורום האהוב והיקר שלי...
    למי שלא יודעת, אני ג׳ף, בת 30, אמא למיקה 2.5 ומיכלי בת שנה וחודש.
    אני גם בהריון שלישי, לא מתוכנן אך רצוי עם בן.

שאלה לאמהות שיש להן ילדים משני המינים:
    מה אתן חושבות על מגורים באותו החדר?
    עד איזה גיל אתן חושבות שזה בסדר לאח ואחות להיות יחד בחדר?

מה עם הענין החינוכי - חשוב לשים אחים/אחיות יחד באותו חדר?
    תודה לעונות ושבוע טוב!
8 תגובות
עמוד 1
  • אהובתי, כל כך מרגש ומשמח אותי לראות אותך כאן
    את לא מבינה כמה.
    התגעגעתי אלייך מאד מאד.

ואני אענה

• אין לי תשובה בישבילך

נכנסתי רק לאחל לך המון מזל טוב
  • היי ג'ף!

אנחנו מכירות (בשם אחר...)
  • אין לי (ואולי לא יהיו לי )גם בנים וגם בנות ,אני כן רוצה ילד שלישי ואם תצא לי בת ,מקסימום שאני מוכנה שהיא תהיה בחדר יחד עם הבנים או אחד מהבנים זה עד גיל 5 מקסימום 6 ואולי אפילו בכלל לא ,קשה לי לחשוב על זה ,אבל אנסה להחדיר לעצמי לראש ,לה לא תהיה ילדות כמו שלי ,ושהיא שונה ממני ,ונולדה לי והאחים שלה זה הבנים שלי ,ואני אשמור עליה כמו לביאה ...בקיצר אני איפשהו בלב מקוה שיהיה לי עוד בן -אבל יודעת שאלוהים כן ירצה ללמד אותי שיכול להיות אחרת בעולם הזה ,הוא ירצה לשלוח לי תיקון

אני שמחה שחזרת לפורום
    כאן הרבה יותר נעים ,אינטימי ,וחופשי .
    אני בכלל סגרתי את הפייסבוק .
  • הי ג'ף התגעגענו אלייך???
    איך החיים אי שם רחוק???
    מה שלום הבנות?הלימודים?העבודה???
    אז קודם כול
    מזל טוב ענקי שיהיה המשך הריון קל ותקין!!!!!!!!

דבר שני לי יש בן גדול בן 6 ורבע בת אחריו בת 5 ורבע ואחריהם תינוקי בן שנתיים.....
    והאמת עדיין אל חשבתי להפריד את 2 הגדולים מגיל אפס הם ביחד...קשורים אחד לשני מאוד ולא רואה בינתיים סביבה להפריד בינהם אולי כשהם יגדלו עוד קצת ויראה שיש סיבה ממשית אפריד.........
    ברור שבתכנון שלי זה לעשות חדר ל2 הבנים וחדר לנסיכה.......
    אבל לבינתיים 2 הגדולים ביחד והתינוקי בחדר נםרד שהוא היה החדר הראשון של התינקות בבית שלי......

לא יודעת להגיד לך בוודאות אבל לדעתי לפחות עד גיל 6-7 לא רואה בזה שום בעיה...במיוחד שיהיו לך בעז"ה 2 בנות ועוד בן שהוא הקטן לבינתיים אז עד שהוא יגדל יש עוד זמן....
    אני חושבת שאין כמו לישון ביחד באותו חדר....3 ילדין זה די סביר לדעתי ואם יש מקום ועוד חדרים החל מהילד הרביעי היתי מפריעה סתם כי זה יותר מידי....
    אבל בגדול אני אפילו אם היתה לי אפשרות היתי משאירה את כולם ביחד ובחדר השני עושה חדר שהוא של ספריות ומשחקים......
  • אני יכולה לאמר רק על מה שהיה אצלי כשאני הייתי קטנה
    אנחנו 3 אחים - שני בנים ואני.
    כשהיינו ילדים אני והאח האמצעי היינו ביחד באותו החדר ואחי הגדול היה בחדר בנפרד.
    כשהגעתי לגיל 5 או 6 נראה לי החליפו ושני האחים שלי היו ביחד באותו החדר ואני הייתי לבד בחדר.
    דווקא היה לי מאוד כיף עם אחי בחדר ולא להיות לבד...
    יש לי חבר ממש טוב שסיפר שהוא היה גר עם האחיות שלו באותו החדר עד שהן עזבו את הבית - פשוט כי לא היו חדרים נוספים בבית

• תודה בנות על התשובות...

Mommy again - עכשיו סיקרנת...
  • אצלי אריאל בן 6 ואליאן בת 3 והם חולקים חדר משותף...הם חולקים את הממ"ד

למרות שהם רבים הם ממש לא רוצים להתפצל...כיף להם... הם בנו מועדון בחדר, יש להם שפע מהכל בחדר ובכלל כיף להם ביחד ואנחנו מאוד אוהבים את זה שהם כלכך מחוברים...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה