בחדר של ההורים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אסתי ויעל (בנות שנתיים בקרוב מאוד) ישנות איתנו עדיין בחדר.

למה? כי למערי אין לנו כרגע תקציב לעבור לדירת 3 חדרים.

אמרו לי שכשאני ארצה להרגיל אותן לישון בחדר שלהן יהיה להן נורא קשה ויקח להן הרבה זמן להתרגל...

זה נכון?

מתי העברתן את הילד שלכן חדר?

5 תגובות
עמוד 1

• בקטנה. שלנו בת שלוש ועדיין ישנה איתנו הרבה, ולפעמים היא מבקשת מיוזמתה לישון בחדר שלה.
    כשהם מוכנים הם שמחים לישון לבד.
  • אין לזה תשובה חדמשמעית
    הבת שלי הגדולה העברנו אותה בגיל 9 חודשים, היה קשה לי, אבל זה היה חובה.
    אבל את הקטנה היא בת 10 חודשים (קצת יותר) עדיין איתנו בחדר
    גם מניקה
    גם אין מיטה נוספת... לאט לאט

אבל אני מאד רצה להעביר כבר, די כבר רוצים פרטיות, וגם לדעתי אם היא תעבור היא תישן יותר טוב, לא כל חצי שעה תכה שהיא רוצה לאכול
  • לא! הן ממש לא ישנות איתנו במיטה! חח

• חדר ממש ענק
    לנו בקושי עריסה נכנסת
  • אני חושבת שקודם כול אם אין לך ברירה אז אל תעסיקי את עצמך בשאלות מיותרות......
    אבל בואי נחשוב אולי כן יש לכם ברירה....
    זה או חדר שינה או סלון???השאלה איפה אתם מעדיפים את הפרטיות......
    אם זה בסלון אז ברור שתשאירו אותן בחדר שינה...אם זה בחדר שינה שיהיה שקט ויותר אינטימי אני הייתי מעבירה לסלון לאיזה פינה שקטה וחשוכה.........
    אני אישית הייתי מעדיפה פרטיות בחדר שינה בפרט שהבנות לדעתי עוד מעט כבר קצת גדולות שנתיים זה יל שמבינים......ואז לפעמים כשצריך פרטיות זא אין..........
    הן ישנות טוב בלילה לא מתעוררות???
    לא יודעת אם יהיה לך קשה להרגיל אותן בחדר משלהן או שכן או שלא.....אם זה היה בא מהן מרוב םינוק הייתי אומרת לך אל תרגילי אבל זו לא החלטה לא שלהן ולא שלך אז לא להן ולא לך אין ברירה ככה שלא בטוח שלא יהיה להן כיף כשיעברו....
    אני אישית העברתי בגיל חצי שנה-עד שנה .....וכשהעברתי פתאוםהרגשתי שממש לא היתה לי פרטיות.....אבל לכול אחד זה אינדבדיואלי אם הילדים ישנים בלילה או לא וכו......
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה