הפלה בשבוע 12 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות זאת הפעם הראשונה שהחלטתי לרשום פה לאחר הרבה מאוד קריאת פוסטים שלכן...
    אז לצערי לפני שבוע וחצי גם אני הצטרפתי לקבוצה הזו.

אספר לכם את הסור שלי:
    הכניסה להריון הייתה די קלה (בלי עין הרע מהחודש השני טבעי), היו בחילות ועייפות אבל המשכתי לתפקד ולעבוד והכל נראה שהולך טוב כמו לרוב הנשים.
    דופק בשבוע 7 נשמע ונצפה...
    ללא דימום או הפרשות...
    עד להגעתי לבדיקת שקיפות עורפית לבדיקה שגרתית בשבוע 12+4 ואז הרופא החליף את מבטו וביקש לעשות בדיקה ווגינאלית... ואני מורידה את מכנסי וכבר מתחילה לבכות ולאבחן שאין דופק...
    הרופא סירב לדבר עד שלא סיים לבדוק ואז הגיעו 4 מילים המפחידות ביותר בחיי:
    ״ מצטער אין דופק לעובר״
    אני כולי בדמעות בעלי בהלם מנסה להרגיע אותי והרופא אומר שקרה ממש ביום יומיים האחרונים כיוון שמתאים לגיל העובר...
    יצאנו מהרופא ואני לא האמנתי שזה קורא לי...רצתי ב22:00 לרופא אחר אשר איבחן אותו דבר!
    ואז בלת ברירה התחלתי להבין שזה קרה גם לנו...

יום למחרת כבר הייתי באסותא בשעה 9 בבוקר בגרידה.

התהליך פיזי עבר די פשוט ללא כאבים כלל ומעט מאוד דימום והפרשות.
    אך הכאב הנפשי לא עוזב אותי לרגע...

הדמעות לא מפסיקות לרדת למרות שחזרתי לעבודה אחרי 3 ימים פשוט הייתי חייבת להעסיק את אצמי וזה היה נכון... אך בערבים הכל חוזר שוב!

הדבר היחיד שיכול לעזור לי ולכן הוא להיכנס בחזרה להריון ולדעת שבעזרת השם הכל תקין.
    וכך אחרי שבוע וחצי מהגרידה אספתי כוחות והתחלנו לעבוד על הריון נוסף.

שאלתי היא- האם מישהי עברה פה הפלה ולאחר מכן הריון ללא מחזור ראשון?
    האם מישהי עברה הפלה והריון הבא היה תקין לגמרי?
    ואיך עזרתן לעצמכן בדק׳ הקשות כאשר הרגשות מוצפות שוב?
    סליחה שזה ארוך...
    אך מאוד הייתי רוצה לשמוע אתכן
6 תגובות
עמוד 1
  • אני יכולה לנסות לנחם אותך שאני עברתי גרידה בשבוע 11 ולאחר שלושה חודשים נקלטתי להריון תקין שבסופו נולד בן מהמם. אני כ"כ מבינה אותך על הרצון להרות שוב גם אני עכשיו אחרי הפלה טבעית ורוצה להרות כמה שיותר מהר. מאחלת לכולנו הריון תקין ועגול במהרה.
  • אני יכולה לנסות לנחם אותך שאני עברתי גרידה בשבוע 11 ולאחר שלושה חודשים נקלטתי להריון תקין שבסופו נולד בן מהמם. אני כ"כ מבינה אותך על הרצון להרות שוב גם אני עכשיו אחרי הפלה טבעית ורוצה להרות כמה שיותר מהר. מאחלת לכולנו הריון תקין ועגול במהרה.
  • הי אופטימית,
    ממש כאב לי לשמוע!!! אני בשבוע 9 ואני חרדה כבר מהבדיקה הבאה.. (שהיא השקיפות) רק המחשבה על מה שעבר עליך כואבת לי!!!!
    מאחלת לך להיקלט שוב ובמהרה..!!!
  • אני ככ מצטערת על האובדן,
    אני עברתי הפלה טבעית לפני חודש בדיוק בשבוע 8 כאשר ההריון הפסיק להתפתח בשבוע 6
    הכאב המאסיבי פסק אך חוזר מדי פעם כשיש איזשהו טריגר מהסביבה

מה שעזר לי להתמודד היה לנהל יומן..כל פעם שהרגשות הציפו אותי התיישבתי וכתבתי..

לגבי לנסות שוב ללא מחזור..
    אני לא מומחית בנושא אבל ממה שאני יודעת מומלץ לפחות לחכות מחזור אחד כדי לתת למה שאולי נשאר ברחם לצאת..
    יש רופאים שאפילו אומרים שצריך לחכות 2-3 מחזורים..

אני עדיין מחכה למחזור שלי שיגיע (שחלות פוליציסטיות=מחזור לא סדיר) וזה ממש מייגע..
    אבל אם שלך סדיר..אז לחכות חודש 1 לא ככ נורא:)

מאחלת לך לעבור את התהליך בחוזקה
  • אוי סליחה!!
    חשבתי שההודעה היא טרייה...ופתאום ראיתי שהיא נכתבה בפברואר!
    *פרצוף מבוייש**
  • מאמי קשה לי לנחם אותך, כי אני עברתי בדיוק אותו סיפור

אבל תתעודדי -
    דבר ראשון-שאת יכולה להכנס להריון בלי בעיה, יש נשים שלא יכולות להכנס להריון רק ע"י טיפולים.
    דבר שני - שרופאים אומרים שסיכוי לאישה שעברה הפלה גדול מאד להכנס מהר יותר להריון, כי כל המערכות בגוף פעילות...
    וכך היה לי נכנסתי אחרי הפלה תוך כמה חודשיים להריון תקין וילדה בריאה וחמודה ומתוקה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה