מישהי? צריכה ייעוץ.. האם קרה גם לכן? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני בשבוע ה-25. מזה מספר ימים התחיל כאב חזק מאוד באזור הישבן צד ימין עם הירך. כאב עמוק ולא שטחי וכבר קשה לי ללכת על הרגל. הכאב ברמה שגורם לי לצלוע, פעם ראשונה שאני חווה כאב מסוג זה. ניסיתי לעסות את האזור אך אין שיפור. זה מחמיר בעליה במדרגות, בקימה מישיבה ובכיפוף. שבועיים לפני כן חשתי כאב בצד שמאל דומה אך לא באותה העוצמה. האם קיימת תופעה זו בהריון? יכול להיות שהכאב קשור בזה? האם ניתן לעשות משהו בעניין? תודה על העזרה!
2 תגובות
עמוד 1
לי יש כאב חזק בירך ימין ולדעתי זה מגיע מהגב. יש כמה תרגילי יוגה שעוזרים לי אבל כדאי להתייעץ גם עם הרופא וגם עם מדריכת יוגה מוסמכת להריון תרגישי טוב
רוב הסיכויים שזה קשור להריון. יכולות להיות כמה סיבות, כמו התינוק ורחם לוחצים על עצב,. כמובן שכדאי להתייעץ עם רופא, אבל אין לך מה להיבהל. רוב הסיכויים שזה בגלל הריון נטלי