מחזור ראשון של ivf.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות, מחר אני צריכה להזריק מנופור וצטרוטייד..עד עכשיו הזרקתי רק גונל.. איך זה? זה מסובך יותר?
    אני מחכה כבר שההזרקות האלו ייגמרו..
    ועוד משהו- חזרתן לעבודה למחרת השאיבה?
    סורי על החפירות..
12 תגובות
עמוד 1
  • היי קרן אור,
    עם מנופור תצטרכי להתעסק קצת יותר עם ההכנה בפעם הראשונה
    ואח״כ זה מאוד פשוט (לשאוב לתוך מזרק את התמיסה) ועם צטרוטייד כל פעם לפני
    ההזרקה יש התעסקות עם ההכנה אבל קטן עליך!!!!

ואני בחרתי להישאר בבית עד ההחזרה... יותר נוח.

שיהיה בהצלחה עם הטיפול!!!

Boten
  • היי..

המנופור קצת פחות נעים מהגונאל. ויש איתו גם התעסקות של הכנה.
    אבל הצד החיובי הוא שבהרבה מקרים הוא הרבה יותר יעיל מהגונאל

אז בהצלחה רבה ואם יש לך שאלות...... אנחנו כאן כמובן

הלוואי שהטיפול יהיה הטיפול המנצח!!!!!

ליטלילי

• שהיה בהצלחה הזריקות זה עניין של זמן וזה עובר ממש מהר אני האמת פחדתי כל הזמן לעשות את הזריקות אבל בישביל ילד הכל שווה אז בהצלחה מאמי בעלי המסכן היה עושה ליבהצלחה מאמי בשורות טובות
  • תודה רבה בנות יקרות!
    מתחילה היום את המנופור והצטרוטייד.. אני חושבת שאני לא מפנימה עדיין..מה צפוי אחרי שאיבה? לקחת בחשבון יום חופש נוסף? בדכ יש לי המון כאבים אחרי ביוץ מהורמונים במיוחד..
    קשה לי לקחת ימי חופש מהעבודה אבל לא יושעת מה צפוי מבחינת כאב..
    שיהיה יום טוב לכולן
  • אחרי השאיבה הייתי עד ההחזרה, אבל יכול להיות שסתם היה בא לי להתפנק.... בכל מקרה ובקשר לזריקות- מתרגלים לכולן וזה לא מסובך כמו שזה נשמע. שיהיה המון בהצלחה
  • תודה... קשה לי לא לדעת למה לצפות, מבחינת התארגנות בעבודה, כאבים וכו..
    בבדיקה אחרי כמה ימים היו רק שלושה זקיקים. זה עוד ישתנה? מפחיד לעבור את כל זה ויהיו בסוף רק שלושה זקיקים..
  • היי מאמוש
    זה מרוד תלוי בעיני במה את עובדת ואיך תרגישי

אני יכולה לומר לך שאצלי אני מגיעה מהשאיבה ישר למיעה ויום למחרת כבר קמה לעבוד. אבל בהחזרה גם ביום ההחזרה וגם יום אחריי - לא הולכת.

זה גם לא ממש כואב. זה בערך כמו כאבי מחזור...

אז אני מציעה שפשוט תחכי לראות איך תגיבי.. אם זה מקום עבודה שאת לא יכולה להודיע מעכשיו לעכשיו אז תקחי מראש יומיים ומדסימום תתפנקי לך קצת.. מגיע לך!
    מתי השאיב שלך?

ליטלילי

• שאלה- אם הביוץ הטבעי אמור להיות בין שישי לשבת. מן הסתם אני לוקחת צטרוטייד אז לא יהיה בשבת. אז מתי זה יכול להיות? בתחילת השבוע?
    הלחץ עם העבודה משגע אותי..
    אגב- הצטרוטייד עשה לי אדמומיות וגרד ממש! כתוב שזה יכולמלהיות.. זה קרה לכן?
  • לא יהיה לך ביוץ עד שלא תיקחי אוביטרל

ליטלילי

• הי מתוקה, לאחר שאיבה ראשונה לא היו כאבים אז חזרתי לעבודה ולאחר החזרה נשארתי בבית עד בדיקת בטא. בשאיבה שנייה היו לי כאבים מאוד חזקים אז נשיארתי בבית מאז ועד בדיקת בטא.
    אל תדאגי תדמייני את עצמך עם בטן גדולה והכל יהיה בסדר, שיהיה המון בהצלחה
  • תודה לכן... אלה אנחנו בערך באותו הגיל (:
    אלה יש סיבה שנשארת מהחזרה ועד הבטא?.. אם את יכולה לשתף. אני תכננתי יום אחרי ההחזרה לעבוד..
    אתן חושבות שאם הביוץ היה אמור להיות בשבת הרופא ידחה ליום ראשון או שהוא יכול למשוך עוד? אוף זה גומר לי את כל השבוע כולו...
    אני ממש מקווה בנות שזה המחזור המנצח. אני אחרי שנתיים וחצי של הזרעות והורמונים והפלה כואבת אחת..
    בשורות טובות לכולנו אמן
  • הנחיה של בית חולים זה מנוחה שלושה ימים.בסיבוב הראשון חזרתי לעבודה והתחילו הדימומים אחרי שחזרתי הביתה הדימומים כבר לא הפסיקו במשך כל השבועיים הייתי הולכת לשרותים ובוכה כל הזמן.היה הריון שלא שרד. בסיבוב השני כבר פשוט פחדתי שיתחילו הדימומים אז בעלי הכריח אותי להשאר בבית...גם בסיבוב הבא שיבוא אני אשאר בבית לא מוכנה להסתכן בכלל. היה כל כך מפחיד הדימומים האלה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה