It's a Boy! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני חייבת לשתף במשהו שמטריד אותי מתחילת ההריון הנוכחי -
    יהיה לי בן!
    זה מטריד אותי מאוד, ואני עדיין לא מעכלת את זה.
    תבינו, אמנם זה הריון לא מתוכנן, אבל בהחלט רצוי ואני שמחה...
    אבל -
    המון דברים מטרידים אותי!

בגלל שאנחנו רק בנות במשפחה,
    אני לא יודעת מה עושים עם בנים.
    איך מגדלים "גבר גבר"...?
    אני חוששת שהבנות הגורילות שלי ירמסו אותו, יחטיפו לו,
    והוא יהיה ילד בכיין שמתבכיין על כל דבר...
    אני חוששת מהברית, ובכלל מכל הנושא שמסביב
    (אני מודה - יש לי חרדת בולבולים קטנים חחח...)

כ"כ שמחתי כשהודיעו לי בהריונות של הבנות שזו בת...
    ועכשיו, בכל אולטרסאונד אני עדיין מקווה שיגידו לי שהם טועים...
    אני כנראה פסיכית, כי כל שאר העולם רוצה רק בנים.
    רק אני מרגישה ככה?
4 תגובות
עמוד 1

• לא יכולה להמליץ שום דבר, אני בדיוק כמוך, יש לי בת ועוד בת בדרך. וכ"כ רציתי שיהיו לי רק בנות, אין לי מושג מה עושים עם בנים איך מגדלים גברים אמיתיים. אולי ברגע שהוא יוולד זה יבוא לך טבעי, בהתחלה יהיה מוזר אבל מתרגלים
  • וסתם ככה לנפץ לכולם מיתוס ,אין הבדל בחינוך של בן ובת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הכל זה סתם סטראוטיפים .
    אין שום סיבה שלא תדעי מה עושים עם בן ,כי את יודעת מה עושים עם בת ,ההבדל היחידי שאפשר לנגב קקי מהטוסיק כלפי האשכים ,אבל רק אחרי שהברית מחלימה .
    ממליצה לעשות בירת עם הרדמה ,אחרי זה יש לתת משכך כאבים ושוב אחרי כמה שעות כדי למנוע התפרצות של הכאב,והרבה הנקה זה מרגיע (או שלא )
    בקיצר ג'ף את חוששת לחינם ,אבל החשש שלך הוא מובן ,כי זה פתאום משהו שונה שאת לא מכירה,אבל בתכלס זה בדיוק אותו דבר ,גם בן וגם בת צריכים אותה דאגה ואותה אהבה ,לכן יהיה בסדר ,תהני ,בנים זה כיף לא נורמלי לאמא ,כמה אהבה הם מרעיפים עליך .
  • יקירתי, החשש שלך מאד טבעי
    מה שאת צריכה לעשות זה פשוט לקנות כפפות אגרוף
    כסדה, כדורגל, שחפץ, אטמי אזניים ולזרום איתו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה