שבוע 4+ 6 ימים ללא תופעות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אז לפי החישוב של המחשבונים אני אמורה להיות בשבוע 4+ 6 ימים...
    העניין הוא שמלבד כאבי בטן של מחזור שהולכים ובאים וממש דועכים לאט לאט, אין לי כלום כלום כלום....
    לא חזה, לא בחילות, שום דבר....רק אולי תחושה טיפה יותר חלשה וצינון כזה

אני ממש לחוצה מכך שאין לי שום דבר, כאילו מה??
    היה למישהי מצב כזה??
5 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה, אני קוראת את השאלה שלך וכל כך שמחה שעברת לשאלות על הריון!!!!
    זה הכי מרגש בעולם שמישהי משלנו הצליחה וה=זה נותן הרבה תקווה...

אני יודעת מגיסתי שלא היו לה שום תחושות כל ההריון!! שום דבר מוזר!!! מרוב שהיא לא הרגישה כלום היא גילתה ממש מאוחר שהיא בהריון... אז לא להיכנס ללחץ ולהנות מהתקופה הזאת.

לילך
  • פוקה יקירתי כבר אמרתי לך בעבר שקודם כל לא כולן סובלות מבחילות ושאר ירוקות , ואני חושבת שעדיין מוקדם (זה משתנה מאישה לאישה ) אל תהיה לחוצה , מחשבות חיוביות. בהצלחה.
  • תודה רבה לכן, אין ספק שזה קצת מרגיע

אני ממש מוטרדת מהעובדה שאני מקוררת וכנראה חום...מה ניתן לעשות?
  • היי אני בשבוע 31 עם תאומים ולא היו לי ואין שום תופעות הריון בכלל......יש נשים שלא חוות תופעות הריון בכלל.. גם עם הבת שלי חוץ מהבטן שגדלה וגדלה לא היה כלום ברוך ה'..שמחה שהצליח לך הטיפול..בהצלחה בהמשך הדרך..
  • היי פוקה,

קודם כל המון מזל טוב ומאחלת לך הריון קל ,תקין ומשעמם

לגבי התופעות ... את חייבת לצאת מהלחץ!!!!
    עוד מוקדם מדי ואני ממש מאחלת לך שגם לא יהיו לך שום תופעות לאורך כל ההריון והוא יעבור לך בכיף .

אצלי לא היו תופעות עד שבוע 6 (חוץ מכאבי חזה).ואני כל כמה ימים עשיתי בדיקה ביתית לוודא שזה שם חחחח
    גם חברה שלי שהיא בדיוק שבועיים אחריי לא היו לה תופעות כלל עד השבוע 7,וגם אז היו לה בחילות לכמה ימים ועברו.

אל תמהרי שיתחילו לך הבחילות,תאמיני לי זה ממש אבל ממש לא כיף.
    תהני ממצבך החדש ,תתפנקי ותשמרי על עצמך, כי זה מגיע לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה