שלפוחית שקופה על הפיטמה עזרהההההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכן,

אני חייבת את עזרתכן הדחופה,
    אני מניקה הנקה מלאה יצאו לי 2/3 שלפוחיות קטנטנות על הפיטמה שקופות וזה נורא נורא כואב ושורף,
    ממש כואב לי להניק מהצד הזה.
    הבנתי שאם זה שקוף זה מתפיסה לא נכונה ואם זה לבן אז צינורית סתומה.

אז שלי זה שקוף בלבד.

מה אני צריכה לעשות? יש המלצות? יש לי את הקרם אבל אני רוצה לדעת עוד אפשרויות.... (מחט? שמן מיוחד? משהו מיוחד)

בבקשה תעדכנו אותי למי שכבר קרה
1 תגובות
עמוד 1
  • תראי אני לא מומחית ,אבל הייתי מזמינה יועצת הנקה הביתה ,כי לא משנה מה תעשי ברגע שיש תפיסה לא נכונה זה יחזור שוב ושוב
    לגבי מה לעשות עם השלפוחיות ,הייתי גם אולי בודקת על הדרך ככה ליתר ביטחון שזה לא הרפס (יש לו נטיה לצאת במקומות לא שיגרתיים לפעמים כשעושים בטעות הדבקה עצמית במקום אחר-ואז גם אסור להניק באותו צד -לא מנסה להלחיץ כמובן ,אבל שלפוחיות קטנות כואבות מאוד ושורפות נשמעות לי כמו הרפס) כמובן שזה יכולות להיות סתם יבלות של שיפשוף מתמיד כשהתינוק תופס רק את הפיטמה ואז צריך שהוא יתפוס גם את ההילה, אולי תנסי לאוור כמה שיותר את הפיטמה שלא תהיה רטובה עדיף להסתובב ללא חזיה בבית .
    רופא עור +יועצת הנקה
    ולא לנסות לטפל לבד בשום דבר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה