היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בת דודה שלי עושה את זה תמיד... האמת שאני מצדיעה לה על זה, היא שמה גם לעצמה וגם לבעלה.
מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
יש לי אטמים לא השתמשתי מעולם אם תרצי אני בכייף אתן לך אני מחולון....
הייתי עם אופיר לפני יומיים בחינה של המשפחה הוא ישן כול האירוע .... הרעש לא הזיז לו למה את רוצה לשים לו צמר גפן..???
אולי אטמים במקום צמר גפן? שלא יישארו סיבים בתעלה. אני לקחתי את הילדה שלי לאירוע בגיל 5 חודשים והיא ישנה כמו כלום כל האירוע. לא הפריע לה הרעש, אבל דאגתי לשמיעה שלה אז הרחקנו את העגלה ממוקד הרעש.
בגיל הזה הם מצליחים לישון יפה מאוד ברעש- אני לא הייתי מניסה לו שום דבר לאוזן. הם יודעים להתעלם טוב מהרעש כשהם עייפים ובגיל הזה הם עייפים מאוד. תיהנו! [center]
אני לקחתי בגיל 4 ח' בערך חלק האירוע ישנה חלק לא לא הפריע או הלחיץ אותה הרעש עדיף אטמים מצמר גפן ולהרחיק מסביבת רמקולים