היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות, אני דורשת שכל אחת תכתוב 3 דברים טובים לפחות שקרו לה בזמן אחרון להעלאת המורל והאנרגיה החיובית הכללית ( כמו במפלצות בע"מ ) אני אתחיל 1 אחרי שלמדתי כמו שצריך קיבלתי אחלה ציונים בסימסטר ראשון ואני יכולה להתחיל תזה 2 הייתי במופע של זמרת שחלמתי לראות ולשמוע בלייב הרבה שנים. קוראים לה שרה ברייטמן ויש לה קול לא מהעולם הזה לחלוטין !!!!!!!! 3 הלכתי למופע עם אבא שלי שגר בחו"ל ולא הלכתי איתו לשום אירוע כזה בכל 30 שנות חיי , אגב הוא גם נהנה מאוד מהשירה שלה . מחכה לשיתופים שלכן !
7 תגובות
עמוד 1
???????????????? בנוווותתתתת
הייי טוב אז ככה... למרות תקופה קשה מאוד:
1. נישארה צי רק עוד עבודה בודדת טחת לסיום הלימודים. 2. התחלתי סוף סוף סבב טיפולים נוסף. 3. הציעו לי לחנך כיתה בשנה הבאה למרות שאני מורה צעירה ודי חדשה. למרות שלא ניראה לי שאני רוצה עדיין, זה נורא החמיא לי כי זה היה מלווה בהרבה מחמאות....
שיהיו רק רק רק רקקקק בשורות טובות!!
ליטלילי
היי בנותתתתתת
1. מצאתי עבודה!!! 2. קיבלתי מתנה תכשיט שרציתי מאוד 3. הבנתי שהקשר עם בעלי חזק הרבה יותר ממה שחשבתי...
בשורות טובות לכולן!!!
לילך
יוליה איזה הזוי, הייתי פה כמה פעמים מהבוקר ולא ראיתי את ההודעה שלך! סורי..
1. אני יושבת במשרד לבד ועושה מה בראש שלי בלי בוסית על הראש . 2. אני מבשלת המון ומצליחה ליצור הרבה דברים חדשים וטעמים (וכמובן שגם מקבלת המון מחמאות) 3. אני מחכה למחזור ע"מ לעשות צילום רחם ולעבור לשלב הבא והמוצלח!
בנות, תודה רבה לכן !!! איזה כיף, נמשיך את השרשור
היי בנות,
1. סיימתי תואר לאחר 4 שנים :) 2. התחלתי עבודה חדשה. 3. רכשנו דירה.
אורית
בנות, כל כך כייף שיש אתכן! אז ככה... 1. המשכורת בעבודה החודש סוף סוף עולה לי לפי החוזה, הגיע הזמן! 2. הצלחתי סוף סוף להכין את העוגת הממתקים עם כל השוקולדים, יצא מדהים!!! 3. אני בהריון!!
שנדע רק בשורות טובות בעזרת ה' ועם קצת אמונה ותפילה, הכל יסתדר!!! תזכרו תמיד שתפילה לא חוזרת ריקה לעולם!!