למה הוא רק בוכה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אולי פינוק? אולי רעב? אולי עייף?
    אני כבר לא יודעת..
    הוא יונק שעה וחצי נרדם...שמה במיטה מתעורר ובוכה אני לא מבינה למה...הוא אכל ונקי אז מה הסיפור? תנוקות בגיל שלושה שבועות לא אמורים לישון ולאכול?
    האם שעה וחצי של ציצי לא מספיקים? איך אדע אם לתת לו תוספת תמל?
    ..מרגישה תסכול...!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • בס"ד

שעה וחצי של ציצי??? אולי בגלל זה הוא בכה אולי אכל יותר מידי וכואבת לו הבטן
    בן כמה הוא החמוד שלך???

• בטטוש- שעה וחצי הוא יונק?? זה המון זמן ...

אני גם חושבת כמו לולי אולי כואבת לו הבטן כי הוא יונק הרבה..

אופיר שלי מקסימום יונק 20 דק ונירדם לשעתיים..
    הם כמעט אותו גיל לא?

אגב איך קראתם לו?
  • באמת זה הרבה זמן? כמה זמן ממוצע צריך ? ואיך את מניקה משני הצדדים? כל אחות אומרת לי אחרת
    אחת אומרת 20 דק צד אחד ואחכ צד שני. ואחות אחרת אומרת רק צד אחד ובפעם הבאה צד שנ. זה באמת משנה?

קוראים לו ליאל

• באמת זה הרבה זמן? כמה זמן ממוצע צריך ? ואיך את מניקה משני הצדדים? כל אחות אומרת לי אחרת
    אחת אומרת 20 דק צד אחד ואחכ צד שני. ואחות אחרת אומרת רק צד אחד ובפעם הבאה צד שנ. זה באמת משנה?

קוראים לו ליאל

• העניין של צד אחד הוא שרק אחרי 15-20 דק הם מגיעים לחלב השמן והמשביע שבשד אז עדיף צד אחד..
    שעה וחצי זה המון, את לא מתחרפנת? אצלי בהתחלה היא הייתה יונקת שעה והייתי משתגעת. עכשיו זה בין 20 ל40 דק..
    תנסי לעקוב בזמן ההנקה כמה מהזמן הוא באמת אוכל (אפשר לראות ולשמוע שהם בולעים) אם נרדם תוך כדי האוכל לנסות להעיר בעדינות או לנתק..
    בסופו של דבר הם בוכים הרבה בהתחלה.. אצלי הייתה בוכה המון והיום הרבה יותר רגועה, זה עובר!
    בהצלחה!!
  • אל תדאגי, הוא לא יונק שעה וחצי

• את מזכירה לי אותי בהתחלה :-)

אל תדאגי הכל בסדר רק חשוב שתעירי אותו כשהוא נירדם באמצע לאכול,
    ככה שלא יאכל וירדם לך על הציצי ואז שוב סתם יתעורר כח הוא לא אכל מספיק (בגלל שנרדם)

בבית חולים אמרו לי שיטה טובה לגעת עם האצבעות בצד של הגרון כדי שיאכל,

אם הוא עולה במשקל והכל בסדר אז הכל בסדר,
    אני השיטה שלי זה צד אחד 15 דק' וצד שני 10 דק' כל ארוחה....

יכול להיות מאוד שהתחילו הגזים- שלי היא התחילה מ שבועיים וחצי שלוש והיא הייתה ממש בוכה במיוחד בערב...
    נתתי לה משכך כאבים טבעי (עדיף טבעי מסמיקול) בסופר פארם את יכולה למצוא-קוראים לזה גרפוטר- עזר מאוד מאוד אחרי יום יומיים (כדאי לבקש שהם יכינו לך)

בהצלחה

מחכה... :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה