חדשה באתר :) - יצא ארוך מקווה שיהיה לכן כוח לקרוא. - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי.. פעם ראשונה שאני כותבת פה באתר, מקווה שתוכלו לעזור לי... אספר רקע קצר - אני ובעלי מנסים להכנס להריון ראשון. כשהפסקתי את הגלולות להפתעתי גיליתי שהמחזור מגיע כל 3 חודשים (לפני הגלולות הייתי מקבלת מחזור סדיר) כשראינו אחרי שנה שהמחזור ממשיך להיות משוגע ואנחנו לא מצליחים לקלוע על יום ביוץ התחלתי מעקב זקיקים כדי לגלות ביוץ, במהלך חודשיים של מעקב לא נמצא ביוץ, בהמלצת הרופא התחלתי טיפול באיקקלומין - בתחילה אמר לי לקחת חצי כדור במשך 4 ימים (סה"כ 2 כדורים) כדי לראות איך הגוף שלי מגיב. בגלל שלא ראה שינוי ביקש שאקח כדור במשך 5 ימים.
עכשיו אני מתחילה את השאלה - הגעתי לבדיקת דם והאולטרסאונד יומיים לאחר שלקחתי את הכדור האחרון - באולטרסאונד נמצאו כרגיל זקיקים קטנים, ודווקא הבדיקת דם הראתה תוצאות טובות רמת ההורמון LH הראתה שהולך להתקיים ביוץ. הרופא אמר לקיים יחסים ולבוא להמשך מעקב בעוד שלושה ימים. היום הגעתי שוב לעשות בדיקות דם ואולטרסאונד - באולטסנאונד שוב היו רק זקיקים קטנים, ונאמר לי שיכול להיות שהיה כבר ביוץ ולכן רואים באולטרסאונד רק זקיקים קטנים, אבל יש לחכות לבדיקות דם ולפי זה ידעו אם היה ביוץ. התקשרו עכשיו מהמרפאה, ואמרו שהבדיקות לא יצאו ברורות, מחר הרופא יהיה והוא רוצה להסתכל על התיק ולפי זה יגידו לי איך להמשיך הלאה.
עד עכשיו לא הייתי לחוצה, ידעתי שאני מתחילה תהליך, שאני נמצאת בידיים טובות ובסוף גם ההריון המיוחל יגיע.
אבל... רציתי לשאול האם יש כאן בנות שזה קרה להם? שבדיקות הדם והאולטסאונד לא היו תואמות? האם נראה לכן שעדיין יש סיכוי שהיה ביוץ?
מצטערת על החפירה, תודה למי שקרא, קצת קשה לי להשאר בחוסר ידיעה עד מחר...
6 תגובות
עמוד 1
ברוכה הבאה..את מתארת שאלה רפואית. לא אוכל חעזור תגידי- האם עשית בדיקת הריון לאחרונה?.. שיהיה בהצלחה...
כנראה שאצטרך לחכות בסבלות למחר.. כן עשיתי - אין הריון.
תודה.. :)
ציטוט:פורסם במקור על-ידי קרן אור1
ברוכה הבאה..את מתארת שאלה רפואית. לא אוכל חעזור תגידי- האם עשית בדיקת הריון לאחרונה?.. שיהיה בהצלחה...
היי מתוקה ברוכה הבאה! אני יכולה להגיד לך שאצלי הערכי הורמונים גבוהים ומראים על ביוץ קרב אבל הזקיקים לא כ"כ מתפחים כשאני בלי הורמונים.. רק הורמונים עוזרים לי, אולי את באותו מצב - תבקשי בדיקת פרולקטין שיכולה לעלות על החוסר איזון.. בהצלחה מתוקה!
אני גם חושהת כמו חסרת סבלנות..
יכול להיות שהרוב תקין ועם עזרה של הורמונים גם הזקיקים יגדלו לגודל מתאים
הם צריכים כניראה דחיפה קטנה
בהצלחה
ליטלילי
בנות ממש תודה! לפני חודשיים בערך עשיתי בדיקות דם מקיפות של מלא הורמונים... בדקתי עכשיו אם גם עשיתי בדיקת פרולקטין ועשיתי :) הרופא אמר שכל הבדיקות היו תקינות. חוץ מזה שאין ביוץ. מחכה למחר שהרופא יענה לי על המליון שאלות שיש לי.
תודה על ההתייחסות!
קודם כל ברוכה הבאה לשהות קצרה! שנית, אני אף פעם לא עשיתי בדיקת דם של ביוץ עם מעקב זקיקים ביחד ולכן לא אוכל לענות לך... אבל - ברוך ה' שהפרופיל הורמונאלי שלך תקין, זה מעולה! הקטע של הביוץ גם לי הייתה בעיה ויש לזה המון פתרונות היום...בין אם איקקלומין שזה כדור או זריקות שיש להן השפעה יותר חזקה