היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני לא יכולה איתם יותר... כל הלילה סבלתי מצירים בהפרשים של 4 דק' ואחרי 4 שעות של סבל הם הפסיקו.... זה ככה כבר כמה לילות ואני לא ישנה
6 תגובות
עמוד 1
גם אני ככה. איזה מבאס זה אני כבר רוצה ללדת. איזה מזל שיש איפה לקטר
כן לפחות זה... אני עייפה כל כך וצריכה לישון :(
שבוע 34 צירים אני מציעה להקפיד על שתיה מרובה ולבדוק שהכל תקין ולהקל אני ממליצה על כדור פיזיו בהצלחה
ממליצה ללכת להיבדק מוקדם מידי לצירים של כל ארבע דקות חשוב לסגור רגליים ולחכות לשבוע 37!!!
אני סובלת מצירים מוקדמים כבר מאמצע/סוף שישי אבל בהחלט אשתמש בטיפ של לסגור רגלים
אם את סובלת כלכך מצירים מדוע את לא מטופלת בכדורים שעוצרים צירים כמו פרסולאט? אני הייתי מטופלת בכדורים האלו עד שבוע 36... תיבדקי אצל רופא שאין התקצרות צוואר רחם,פתיחה וכל מה שיוצא מזה...