מרגישה חרא. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות...
    יש לי הרגשה פשוט נוראית.
    הייתי בשבועיים האחרונים ב 4 בתי אבלים ולוויות.
    בהלוויה האחרונה חמותי ה %&#%*-+ העלתה לי את כל העצבים (שוב) - לא יכולה לסבול אותה ולא רוצה לשמועעעע עליה כבר!
    ההורמונים לא תורמים. הדיכאון על המשקל - גם כן.
    בעלי לא מבין. אף אחד לא מבין.
    הוא אמר לי היום שמאז שהתחלנו טיפולים אני לא אותו הדבר. אני "עויינת" . נותן לי להרגיש שאני ממש מגעילה.
    אבל יש סיבה לזה. יש סיבות להכל. הוא באמת מעצבן אותי. ואני באמת לא יכולה לסבול את הסרטים עם המשפחה דלו. ובאמת קשה לי. בעבודה, בסטרס של הטיפולים. בידיעה שאני עוד מעט סוגרת שנתיים של טיפולים.

קשה לי. אני מרגישה עומס נפשי ופיזי לא נורמאלי.
    סליחה על החפירה. אבל רק אתן מבינות. למי אבכה? לחברה שקנתה עכשיו בית או לחברה שילדה לפניי שבועיים? או אולי לחברה שגילתה שהיא בהריון עם תאומים?

חייבת קצת בשורות טובות לאיזון.....

ליטלילי

15 תגובות
עמוד 1
  • מותק.... המצב רוח ישתפר. חלק מזה זה מהסטרס וחלק הורמונים. אבל מה שחשוב זה התקשורת עם בעלך. כי הטיפולים יסתיימו. ובע"ה תחבקו ילד בריא. אבל גם זה גורם מתח.. וחשוב שתדברו על הכל. עזבו הכל לכו לבית קפה ליום כייף ותדברו בנועם... טיפולים מקשים על זוגיות.
    אבח מצד שני אםשר לצאת מחוזקים..
    ואחרי תקופה רעה מגיעה תקופה טובה. עניין של איזון.. נשיקות בובה
  • אהובה שלי חיבוק חזקקקקקקקקקקקאלייך.
    נכון אנחנו משתנות ההורמונים והמקומות שאנחנו לא כל כך רוצות להיות מביאות אותנו לעצבים.לבעלך גם קשה נכון הוא אולי לא עושה זריקות שאיבות אבל הוא בצעד מביט בך ואוהב אותך גם לו קשה אפילו שקשה לו להגיד.. לא להתייחס לחמה שתדבר עד מחר תגידי בסדר בסדר ותעשי מה את חושבת כי לשנות את המצב זה בלתי אפשרי ואת יודעת ..קחי חופש תנוחי תשני תהני קצת לבד את הולכת להיות אמא ותהיה מאושרת לא משנה איזו דרך אנחנו עוברות בסוף יש תוצאה מדהימה... אני אוהבת אותך מכל הלב מאחלת המון המון הצלחה אני מתפללת בשבילך אני מדליקה נרות שבת ומברכת אותך כל שישי העיקר שהיה בשורות טובות
  • ליטוש מאמי את אחת הבנות שהכי מעודדת ומחזקת כאן את כולנו ולכן כולנו פה בשבילך יקירה!!נסי לנטרל את חמותך לא להתייחס למה שהיא אומרת,תחשבי רק על דברים טובים ועל הבייבי המהם שאוטוטו תשאי ברמחמך!!!קחי לך יום כייף עם בעלך להתנתק מהכל,מהמשפחה ,מהטיפולים ומהסביבה ותתחילי את הסיבוב הזה ברוגע ונחת בלי מחשבות רעות ומצבי רוח.
    נכון שלפעמים אנחנו מאבדות שליטה,חסרות מצב רוח וחשק זה יעבור!!!תשמרי על חיי הנישואין שלך וקחי את הכל למקום רגוע וטוב יותר למען הטיפול המוצלח שלך החודש והאחרון בע"ה!!!
    שולחת לך המון חיזוקים וחיבוקים ופה תמיד בשבילך
  • יקירתי...את חייבת לשבת ולדבר עם בעלך...להסביר לו את המצוקה הרגשית שאת עוברת...ואפילו להכניס אותו לרופא שיסביר לו (אני עשיתי את זה כדי שבעלי לא יחשוב שזה תהליך קל ומובן מאליו שאני עוברת)
    לגבי החמה...תתחילי לענות ככה יעריכו אותך ויתנו לך כבוד...אל תדפקי לה חשבון!
    ואנחנו פה אחת בשביל השניה...אז בכיף מתי שרק תרצי
  • היי, דבר ראשון יהיה בסדר!!!
    דבר שני מותר לך עכשיו "לצאת" על כל אחדוחמות חופרת נראית כאופציה נחמדה , הכל במינון הנכון כמובן !!!!
  • מכירה את זה גם מאמי (אף אחד לא מבין את מצוקה של נשים שמנסות להקלט , אפילו הבעלים לא תמיד קשובים מספיק) קודם בעזרת השם יהיה בסדר, ודבר שני תדברי עם בעלך בארבע עיניים תסביר לו שהתקופה שאת עוברת לא קלה בכלל(נראה אותם במקום מינו ) .לגביך חמותך אני למדתי דבר מאד חשוב פשוט להתעלם כאילו היא אויר , נראה לי ככל שאת מתייחסת אז היא מרגישה שהיא מנצחת אותך , אל תתני לה את תענוג הזה.

/]
  • היי בנות..
    תודה רבה לכולכן.. על ההתיחסות ועל האהבה הרבה!

לגבי חמותי והמשפחה של בעלי זה סיפור ארוך שרק מחמיר. אני כבר לא עונה וחא מתייחסת ולא מדברת איתם. וכשזה גלש והיא התחילה לעשות פוזות גם על ההורים שלי אז בכלללללל

אתמול הלכה בהפגנתיות.. בלי להגיד שלום בלי כלום. כי התעצבנה כניראה גן שאמא שלי לא התייחסה אליה וגם אנחנו לא. אני לא מדברת איתה חוץ משלום שלום. ואמא שלי מאוד נפגעה כשהגיעה שבוע שעבר לחתונה של גיסתי, נסענו בפקקים מהצפון שעתיים וחצי ובסוף אמא שלו עשתה לה פרצופים ולא רצתה לשבת לידם... עשתה את זה בהפגנתיות מול כל המשפחה של בעלי.

אני מאוד משתדלת להתעלם.

ובכללי להוריד הילוך.. להשאר רגועה גם בלי קשר אליהם...

היום כבר מרגישה קצת יו.ר טוב. שמתי לב שכל פעם שאני מתחילה טיפול יש לי יום או יומיים כאלה

יהיה בסדר ובע"ה יגיעו בשורות טובות בקרוב לכולנו אמןןןןן

אוהבת אתכן יקירות! הלוואי שתדעו רק טוב ואושר!!

ליטלילי

• נשמה,תחזיקי מעמד העומס הוא מטורף בעיקר נפשי, גם בעלי אומר שאני לא אותו דבר והפכתי ל "פולנייה" אבל הוא משתדל מאוד ותומך ומבין.את תהיה בסדר אני בטוחה ולגבי חמותך....אל תתחייסי זה הכי טוב.
  • יקירתי,
    הרבה פעמים דברים טובים באים מיד אחרי שהכל נראה לנו רע. אז אנחנו נצחק על עצמנו שהיינו יותר מדי לחוצים ועצובים.

לכל אחד ואחת יש את הקושי ובעיות בחיים שהוא מתמודד איתם. כמו שאת לא מספרת להם, הם גם לא מספרים לכל אחד. אולי הם גם מקנאים במה שיש לך ואין להם :)
    j
  • אהובה שלי,

לפעמים יש גם נפילות וימים פחות מוצלחים. על מי נוציא את העצבים והתסכול אם לא על הבעל... אני מבינה שיש ימים שאנחנו מרגישות שהם בעולם משלהם ולא באמת מבינים את כל מה שעובר עלינו אבל צריך לזכור שגם הם במצוקה.

אני ממליצה לך לשבת קצת בחוץ, בשמש ולשמוע באוזניות מוזיקה טובה. זה בכל אופן לי עוזר קצת...

ומעכשיו עם כל הקושי, להשתחרררר!!! התחלת עכשיו את הטיפול המנצח ב"ה!!!

שולחת לך מלא חיבוקים ואהבה
  • אהובה שלי, כל כ מבינה אותךך!!!
    אני גם מאוד רעה וחסרת סבלנות (
  • ליטלי,
    תחזיקי מעמד ותשתדלי להתעלם מכל מה שמקלקל לך את מצב הרוח- זה לא שווה את זה..
    צאי קצת לבלות, תעשי חיים ואת תראי שהפעם-זאת הפעם!!!
    שולחת לך נשיקות וחיבוקים...

Boten
  • לב זהב שלי, קודם כל תחייכי!
    יש לך חיוך כובש וחבל לפספס אותו....!
    שנית כל אני כל כך מבינה אותך, אני יכולה לומר מהנקודת מבט שלי עם בעלי שהיה בינינו המון מתחים וכל הזמן היינו רבים ומגיעים לפיצוצים שאין לתאר...
    אבל זה טבעי וזה לגיטימי, מי שלא שם פשוט לא יכול להבין את זה, פשוט לא...
    אז קודם כל תקבלי ממני חיבוק ענק ענק ענק!
    לגביי חמותך - אל תיתני לה להרוס לך את המצב רוח ובטח ובטח שלא יגיע למצב שזה יוביל לריב עם בעלך (את יודעת, יש להם משום מה רגישות יתר שזה מגיע לאמא שלהם)...אז לא להתייחס ולשמור על הקן שלך שבעזרת ה' יהיי רצון שהחודש זאת הפעם האחרונה שלך!!!!!!
    מאמיננ בך ובגוף שלך שאת יכולה ומסוגלת והנה....זה קרב ובא!
    אז יאאלה, תני חיוך ותנסי לגייס כוחות לבייבי הקטן שיהיה בדרך
    אוהבת אותך ותמיד תמיד כאן בשבילך!!
  • ליטלי, יקירתי, אני מחבקת אותך חזק חזק!

את מקסימה, עם לב זהב וכוחות אדירים, מי שלא רואה זאת לא שווה אותך.
    לא את הדמעות שלך ולא את האנרגיות שלך.
    כבר דיסקסנו על המצב המשפחתי של שתינו והגענו למסקנה
    שזה קורה לאנשים הכי טובים!
    אז שימי פס ואל תתני להם את העונג לסכסך בינך לבין בעלך
    כי לצערי ומהבנתי, זה מה שהם רוצים.
    אל תתני להם את מבוקשם כי כל הלחץ מהם גם מכביד על נפשך
    וזה לא טוב לאף אחד.

תהיי חזקה בובה שלי...
    תדעי לך שה שבא בקושי הוא הדבר המוערך והמושלם ביותר
    בטוחה באלף אחוזים שבקרוב מאד תתבשרי בבשורות טובות
    ותחבקי את ג'וניור ליטל המהמם שלך, מהמם כמוך.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה