הריון ומחלה ויראלית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

בת 29, הריון ראשון. שבוע 4+1. גילתי על ההריון בבדיקה ביתית ביום שישי 21.02.
    בשבת התחלתי להרגיש לא טוב (צמרמורות, חולשה, כאבי גרון וכאבים בגוף, שיעול). השבוע בראשון היה חום (37.7) וצואה רכה- לא ממש שלשולים.
    הייתי בראשון אצל רופא שאמר שמדובר במחלה ויראלית כנראה ועשיתי בטא- 12 יום לאחר הביוץ הערך- 126.
    הבנתי שהחום לא היה גבוה ולא פוגע בעובר.

החשש שלי הוא שבאותו השבוע של גילוי ההריון, כמה ימים לפני (בשלישי) אכלתי סושי צמחוני, אבל החברה שאיתי אכלה עם סלמון נא. אולי נדבקתי בליסטריה?? יש סיכוי למרות שהיה חום לא מאוד גבוה רק יום 1?
    אני מרגישה טוב יותר, חוץ משיעול המרגיז, תאבון מופחת, ועדיין יציאות רכות מאוד. (לא יודעת אם זה תופעה של ההריון או לא). אני גם לוקחת אנדומטרין טבליה ביום.

איך אפשר להירגע מהחשש הזה?? :(
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לעשות בדיקת צואה לנוכחות של ליסטריה

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה